Διεθνή

Συνεχίζουμε να βάζουμε πλάτη στο Μεγάλο Φονικό στη Γάζα. Στην Ελευσίνα συνεχίζουν να καταφθάνουν μεταγωγικά των ΗΠΑ με ορδές κι εξοπλισμό.. Διαμετακομιστικό κέντρο κι αυτού του πολέμου η χώρα…

Συνεχίζουμε να βάζουμε πλάτη στο Μεγάλο Φονικό στη Γάζα. Στην Ελευσίνα συνεχίζουν να καταφθάνουν μεταγωγικά των ΗΠΑ με ορδές κι εξοπλισμό.. Διαμετακομιστικό κέντρο κι αυτού του πολέμου η χώρα. Θα την πατήσουμε άσχημα δημιουργούμε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Συνεχίζονται οι αφίξεις των κυανόκρανων Αμερικανών στην Ελευσίνα… Ένα ακόμη αμερικάνικο μεταγωγικό Lockheed Martin C-130J-30 Hercules από την αεροπορική βάση Ramstein της Γερμανίας έφθασε σήμερα στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας πλησίον των Αθηνών..Έν ακόμη προσγειώθηκε πριν 12 ώρες..Συνεχείς αφίξεις..

Αλλά και η Σούδα δέχεται αμερικάνικο στρατό. 2 αμερικάνικα USAF Boeing C-17A Globemaster III από το Bitburg Γερμανίας προσγειώθηκαν πριν κάποιες ώρες το ένα στη Σούδα και το άλλο στην βρετανική βάση της RAF Ακρωτήρι στην Κύπρο….

Σούδα και Ελευσίνα πρωταγωνιστούν ως υποστηρικτικές βάσεις στον πόλεμο κατά της Γάζας που θα γίνει πόλεμος κατά της μισής Μέσης Ανατολής και κατά Συρίας, Λιβάνου…

Το ότι αυτός ο στρατός που περνάει μέσω του διαμετακομιστικού κέντρου που λέγεται Ελλάδα πάει να ματώσει τη Γάζα πιστοποιείται και από το σημερινό ανακοινωθέν που μεταδόθηκε από το Στρατιωτικό ραδιόφωνο του Ισραήλ για αναβολή της εισβολής στη Γάζα ώσπου να προστρέξουν επιπρόσθετες αμερικάνικες δυνάμεις για να τη συντρέξουν: ”Το Ισραήλ συμφώνησε με το αίτημα της Ουάσιγκτον να αναβάλει την εισβολή στη Γάζα έως ότου φτάσουν επιπλέον αμερικανικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή για την υποστήριξη του IDF.”

Στο μεταξύ το Ισραήλ εκκένωσε 130.000 εποίκους από Βορρά και Νότο του ως προληπτικό μέτρο για τον πόλεμο που φαίνεται ότι θα διευρυνθεί.

Δεν είμαστε δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή αλλά δύναμη καταστολής στην υπηρεσία αλλότριων συμφερόντων….. Συμβάλουμε στην έκχυση αίματος…..ανοίγουμε μέτωπα..

dimpenews.com

Back to top button