Διεθνή

Ο Πούτιν διέσχισε τη γέφυρα της Κριμαίας οδηγώντας ο ίδιος!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν διέσχισε τη γέφυρα της Κριμαίας οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος προσωπικά κι επιθεωρώντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τις επισκευές στο τμήμα της που δέχθηκε επίθεση από την Ουκρανία τον Οκτώβριο. Άντε με το καλό και στο Κίεβο. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέσχισε τη Δευτέρα με μια Mercedes τη γέφυρα της Κριμαίας που συνδέει τη νότια Ρωσία με την προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας, λιγότερο από δύο μήνες από την έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτήν.

Η οδική και σιδηροδρομική γέφυρα μήκους 12 μιλίων (19 χλμ.), την οποία εγκαινίασε προσωπικά ο Πούτιν το 2018, βομβαρδίστηκε στις 8 Οκτωβρίου σε μια επίθεση που η Ρωσία είπε ότι έγινε από την Ουκρανία.
Ο Πούτιν, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μαράτ Χουσνουλίν, εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση πίσω από το τιμόνι μιας Mercedes, κάνοντας ερωτήσεις για το πού σημειώθηκε η επίθεση.«Οδηγούμε από τη δεξιά πλευρά», είπε ο Πούτιν, καθώς διέσχιζε τη γέφυρα. “Η αριστερή πλευρά της γέφυρας, όπως καταλαβαίνω, είναι σε λειτουργική κατάσταση, αλλά παρ’ όλα αυτά πρέπει να ολοκληρωθεί. Υπέφερε ακόμα λίγο, πρέπει να τη φέρουμε σε ιδανική κατάσταση”.

Η Ουκρανία δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη για τον βομβαρδισμό της γέφυρας το πρωί της 8ης Οκτωβρίου, μια μέρα μετά τα 70ά γενέθλια του Πούτιν. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας ανέφερε ότι η επίθεση οργανώθηκε από την ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών.

Η έκρηξη κατέστρεψε ένα τμήμα της οδικής γέφυρας, διακόπτοντας προσωρινά την κυκλοφορία στα στενά του Κερτς. Η έκρηξη κατέστρεψε επίσης πολλά βυτιοφόρα καυσίμων σε τρένο που κατευθυνόταν προς την προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας από τη γειτονική νότια Ρωσία.

O Putin εμφανίστηκε στη γέφυρα Κριμαίας 1 ημέρα αφότου το Κρεμλίνο δια του Πεσκόφ ανακοίνωσε επικείμενη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Ντονμπάς.

dimpenews.com

Back to top button