breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πέφτει ξαφνικά νεκρός τεχνικός στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, τεχνικός στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δεν είναι πια μαζί μας.

Ένας υπέροχος άνθρωπος, ανιδιοτελής, έτοιμος πάντα να προσφέρει..

Πέρα από την δουλειά του, ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου συνέβαλε και έδωσε φτερά στα όνειρα των παιδιών. Δούλεψε με τις ομάδες του Zephyrus που έφεραν για την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα των Ιωαννίνων σπουδαίες διακρίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μαζί με τους εκπαιδευτικούς Νίκο Μαρέτα, Βιολόγο, Γιώργο Σκαργιώτη και Δημήτριο Κονετά, και δύο μεγάλες ομάδες μαθητών σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες σε πειράματα. Έφτιαξαν τους δικούς τους δορυφόρους αλλά και ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Τα παιδιά ταξίδεψαν και έλαβαν μέρος σε πανευρωπαικούς διαγωνισμούς εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και την χώρα.

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου ήταν πάντα εκεί.. Να δίνει κατευθύνσεις και να βοηθά ώστε να δύσκολα να μοιάζουν εύκολα.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και τα παιδιά με τα οποία βρέθηκε δίπλα.

Το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει την βαθιά του λύπη για τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη  Τριανταφύλλου, μέλους Ε.Τ.Ε.Π. του Τομέα «Φυσικής Στερεάς Κατάστασης και Φυσικής Υλικών και Επιφανειών» του Τμήματος.

Γεννήθηκε το 1963 στο Κογκό και το 1989 διορίστηκε σε θέση Ε.Δ.Τ.Π. του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου διακρίθηκε για το ήθος του και τη σημαντική συνεισφορά του στο Τμήμα.

karditsastakra

Back to top button