Διεθνή

Νέα επίθεση του Ισραήλ κατά της Δαμασκού!!

 Τα συστήματα της συριακής αεράμυνας απώθησαν μια ισραηλινή επίθεση με πυραύλους κατά κάποιων στόχων στην περιφέρεια της Δαμασκού και κατέρριψαν την πλειοψηφία των αντίπαλων πυραύλων.

Σε δήλωσή της στο SANA, στρατιωτική πηγή γνωστοποίησε ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε το βράδυ της 16/3/21 στις 22h35 μια πυραυλική επίθεση από το κατεχόμενο Γκολάν κατά κάποιων στόχων στην περιφέρεια της Δαμασκού, υπογραμμίζοντας ότι τα συστήματα αεράμυνας αναχαίτισαν και κατέρριψαν τους περισσότερους. Η πηγή πρόσθεσε ότι η επίθεση είχε μόνο υλικέ ζημιές.

Συντονισμένη επίθεση κατά της Συρίας αυτές τις μέρες. Επιχείρηση Μεγάλης Επανεκκίνησης κι Επαναφοράς του πολέμου. Στήνουν νέο σκηνικό πολέμου για να εκβιάσουν τον Άσαντ και το λαό του να πάνε σε μετάβαση. Τουτέστιν να γίνουν ένα ακόμη διεφθαρμένο πλανητικό καθεστώς όπως τα υπόλοιπα που υλοποιούν τα σχέδια του Αντιχρίστου για την ολοκληρωτική υποδούλωση της ανθρωπότητας..

Oι μέρες είναι πονηρές.. τα γεγονότα δεν είναι αμιγώς πολιτικά. Ή με τον Άσαντ ή με τον Αντίχριστο!!!

Η Δύση έθεσε τη νομιμοποίηση νέων επιθέσεων κατά Συρίας με μπαράζ δηλώσεων, άρθρων μιντιακού πολέμου, οι τρομοκράτες σκότωσαν σ΄ενέδρα 21 Σύρους στρατιώτες και αμέσως μετά το Ισραήλ επιτέθηκε στη Δαμασκό. Η συρραφή γεγονότων μιλάει ποιοί υποστηρίζουν τη διεθνή τζιχαντιστική τρομοκρατία για να εκβιάσουν τη Δαμασκό για γεωπολιτικά οφέλη!!

dimpenews.com

Back to top button