breaking newsΕλλάδα

Η Νέα ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ….

 Στρατιωτικός νόμος, απαγόρευση κυκλοφορίας, κατάλυση του αρχή του συνέρχεσθαι και λοιπών βασικών συνταγματικών επιταγών και Αναφαίρετων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δυσανάλογη βία κατά πολιτών και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις συλληφθέντων..

Ξυλοδαρμοί πολιτών, χημικά και βομβίδες κρότου λάμψης μέσα στην πλατεία Νέας Σμύρνης ενώ έχουν προσαχθεί 11 άτομα.. Ελικόπτερο και drones πετούν πάνω από την πυκνοκατοικημένη περιοχή των Αθηνών που μεταβάλλεται σε εμπόλεμη ζώνη καταγγέλουν οι κάτοικοι. Bούρδουλας, ξύλο, καραντίνα Μεσαίωνας

  • ”Επεισόδια γενικευμένα στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα.Καταγγέλονται ”Ξυλοδαρμοί και προσαγωγές πολιτών στην πλατεία Νέας Σμύρνης με αφορμή πρόστιμο σε οικογένεια που καθόταν στην πλατεία στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής.” ”Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τα επεισόδια στάθηκε πρόστιμο σε οικογένεια που καθόταν στην πλατεία.”

Χρήστες στα social media αναφέρουν ότι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και επικύρωσαν πρόστιμο σε οικογένειαΠαρευρισκόμενοι αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή.11 προσαγωγές και πορεία κατοίκων κατά αστυνομοκρατίας και αστυνομικής βίας καλέσματα στα social media να βγει όλος ο κόσμος έξω. Η ελληνική άνοιξη…..

 

dias__2__2
Image
Image

Image

Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις, στο σημείο κατεύθασε η ΟΠΚΕ και ακολούθησε χρήση βίας κατά των διαμαρτυρόμενων πολιτών

 

Εικόνα

Από την πλευρά της, η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν ξαφνικά, λίγο μετά τις 15:00, σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στο άλσος της Νέας Σμύρνης αναφέρει το alphavita.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, ενώ έχουν γίνει, έως αυτή την ώρα, επτά προσαγωγές.

Εικόνα

dimpenews.com

protothema

Back to top button