breaking newsΔιεθνή

Πολιτική ανυπακοή. Ο δήμαρχος του Chalon Sur Saône στη Γαλλία αψηφά κυβέρνηση και Νομαρχία και θα κάνει το 10ημερο παραδοσιακό πανηγύρι!!

Πολιτική ανυπακοή. Ο δήμαρχος του Chalon Sur Saône στη Γαλλία αψηφά την κυβέρνηση και εξουσιοδοτεί τη γιορτή των λούνα παρκ κι ατραξιόν στην πόλη του παρά την απαγόρευση της Νομαρχίας. Οι εμπλεκόμενοι έχουν αρχίσει να δημιουργούν το παραδοσιακό πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Μαρτίου έως τις 15 Μαρτίου.

Αν ένας εκλεγμένος παραμένει με τα χέρια σταυρωμένα περιμένοντας την κυβέρνηση να καταδεχθεί να ρίξει ένα βλέμμα ικεσίας σε αυτό που συμβαίνει στο terrain, τότε αυτή δεν είναι η αντίληψή μου. Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε μια γιορτή χωρίς κίνδυνο για το κοινό.Ναι, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε την κατάσταση. Είναι καιρός πια να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στο terrain και να σταματήσουν τα κυβερνητικά λογίδρια που είναι εκτός πραγματικότητας“, δήλωσε στην τηλεόραση ο Gilles Platret.Ένα αληθινό πρότυπο για τους ομολόγους του που εκφράζει την κοινότητα που τον εξέλεξε και δεν την καπελώνει.

Εδώ οι κοτζαμπάσηδες είναι τα δεκανίκια του σαθρού υπερ-συγκεντρωτικού πολιτικού συστήματος..

dimpenews.com

Back to top button