Διεθνή

Στις ΗΠΑ σε 16 Πολιτείες δεν υπάρχει υποχρέωση μάσκας. Άλλες 5 Πολιτείες την κατήργησαν 11 δεν τη θέσπισαν ποτέ. Καλό υγειονομικό Καρναβάλι Ελλάδα!!!!

Στις ΗΠΑ το Τέξας, το Μισισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα κατήργησαν την απαίτηση για μάσκα.
Πέντε Πολιτείες – το Τέξας, το Μισισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα – κατήργησαν, ή σύντομα θα καταργήσουν τα διατάγματα για υποχρεωτικές μάσκας σε όλη την επικράτειά τους παρά την επικείμενη απειλή του COVID-19 και τις εξαιρετικά μεταδοτικές παραλλαγές του αναφέρει σε ρεπορτάζ του το abcnews στις 4.3.21

Προστίθενται έτσι σε 11 άλλες πολιτείες – Αλάσκα, Αριζόνα, Φλόριντα, Γεωργία, Αϊντάχο, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακότα και Τενεσί – που δεν απαιτούσαν ποτέ μάσκα σε όλη την επικράτεια.

Οπότε 16 Πολιτείες στις ΗΠΑ χωρίς μάσκα την ώρα που στην Ελλάδα την έχουν ως και φυλακτό μέσα στις εκκλησίες!!! Πείραμα πληθυσμού στην Ελλάδα αυτό συνάγεται κι από αυτή την είδηση….Η αφαίρεση της εθνικής ιδιοπροσωπείας είναι βασανιστήριο και νεοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας….προσωποκτόνοι. Στην Καθημερινή έγραφε παλιότερα ο Τάκης Θεοδωρόπουλος ”Ακραία περίπτωση: η ιδιοπροσωπεία της μουσουλμάνας που φοράει μπούργκα δεν είναι το πρόσωπό της, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του προσωπείου της.” Στην Ελλάδα του 2021 η ιδιοπροσωπεία του Έλληνα δεν είναι το πρόσωπό του, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του υγειονομικού προσωπείου του.Το άρθρο του είχε τον επίκαιρο τίτλο ”Εθνικός καρνάβαλος και ιδιοπροσωπεία” .

Η Αλαμπάμα θα άρει την εντολή της σε περίπου ένα μήνα, ανακοίνωσε ο Κυβερνήτης Kay Ivey την Πέμπτη. Είπε ότι από τις 9 Απριλίου, η χρήση μάσκας θα είναι «θέμα προσωπικής ευθύνης και όχι κυβερνητικής εντολής».
Ποιες πολιτείες απαιτούν μάσκες σε όλη τη χώρα;
Το Τέξας και το Μισισιπή ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι σύντομα θα καταργήσουν την απαίτηση για μάσκες και θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα… Το Τέξας άρει την εντολή του για μάσκα, δήλωσε ο κυβερνήτης Greg Abbott, καθιστώντας το το μεγαλύτερο κράτος που δεν απαιτεί πλέον έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επιβραδύνει την εξάπλωση του κοροναϊού.

Ο Κυβερνήτης του Μισισιπή Tate Reeves ανακοίνωσε τη λήξη της εντολής της μάσκας στην Πολιτεία του από τις 3 Μαρτίου.

Η Αϊόβα ενέκρινε εντολή μάσκας το Νοέμβριο, αλλά τον Φεβρουάριο ο Κυβερνήτης Kim Reynolds την άφησε λέγοντας: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν απαιτείται κυβερνητική εντολή για να το κάνουμε».

Ο κυβερνήτης της Μοντάνα Γκρεγκ Γιάνφορτ επέτρεψε τη λήξη του διατάγματος της μάσκας στην Πολιτεία του τον Φεβρουάριο, αλλά είπε ότι οι τοπικές αρχές θα μπορούσαν να επιβάλουν τις δικές τους εντολές.

Η Βόρεια Ντακότα εξέδωσε εντολή μάσκας τον Νοέμβριο του 2020 και έληξε τον Ιανουάριο. Στην Ελλάδα ο πρωτογονισμός της μάσκας βρήκε εύφορο έδαφος….

Αυτά στις ΗΠΑ με μισό εκατομμύριο νεκρούς ….

dimpenews.com

Back to top button