breaking newsΆποψηΕλλάδα

Το θέατρο του υγειονομικού παραλόγου θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος: να σπάσει οριστικά το ηθικό του Έλληνα

 

kirahoffmann / pixabay

Η ευκαιρία που έχει τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να «φάει» την τρίτη κατά σειρά εθνική επέτειο (μαζί με τις δοξολογίες και τις παρελάσεις που τη συνοδεύουν) και το δεύτερο κατά σειρά Πάσχα, είναι υπερβολικά καλή για να την αφήσει να πάει χαμένη.

Πρόκειται κυριολεκτικά για το ανεκπλήρωτο όνειρο των διεθνιστών και των αντινατιβιστών που διαχειρίζονται τις τύχες μας, και που ποτέ δεν έκρυψαν τις πεποιθήσεις και την ιδεολογία τους – άλλο αν οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν θέλησαν να πιστέψουν ή δεν κατάλαβαν πως όλα αυτά που τους έλεγαν οι πολιτικοί τα εννοούσαν.

 

Aπό: capital.gr – Stirlitz

Για να «θαφτεί» και πάλι η 25η Μαρτίου (αυτή τη φορά μαζί με τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, που είναι ολοφάνερο ότι οι κυβερνώντες τούς βαριούνται θανάσιμα και τους θεωρούν ανυπόφορη αγγαρεία) καθώς και το Πάσχα, με πρόσχημα πάντα τον κορωνοϊό, «η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί» όπως έλεγε και ο αλήστου μνήμης εκπρόσωπός της Στέλιος Πέτσας.

Εμφανίζοντας τα κατάλληλα ξεσπάσματα κρουσμάτων τις κατάλληλες χρονικές στιγμές (πράγμα πολύ εύκολο, αφού αρκεί να πολλαπλασιάζεται ο αριθμός των rapid tests όποτε χρειάζεται), θα «σπρώξει» με τον στανιό τα lockdown μέχρι τα μέσα Μαΐου, αδιαφορώντας απολύτως για το αν καταστρέφονται οικονομικά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και για το αν έχουν χαντακωθεί ψυχολογικά και μορφωτικά εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές και φοιτητές.  
 
Το θέατρο του υγειονομικού παραλόγου θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος: να σπάσει οριστικά το ηθικό του Έλληνα, να καμφθούν και οι τελευταίες αντοχές του, και να διαχωριστεί βίαια από το πλαίσιο των ηθών, των εθίμων και της κουλτούρας του το οποίο οι «προοδευτικοί» κυβερνώντες μας θεωρούν όχι μόνο απολύτως αναχρονιστικό και ενοχλητικό, αλλά και σοβαρό εμπόδιο για τη μετατροπή των κατοίκων αυτού του τόπου σε άμορφο πολυπολιτισμικό πολτό. Για να μεταλλαχθεί η Ελλάδα σε αυτό που οραματίζεται ο Μητσοτάκης και οι όμοιοί του, δεν φτάνει μόνο να συνεχιστεί ακάθεκτη η αθρόα εισροή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Πρέπει να αρχίσει να νιώθει και ο γηγενής Έλληνας ξένος στον τόπο του. Όποιος δεν θέλει να ζει μέσα στον εφιάλτη της διαρκούς τρομολαγνείας και αρνείται να συμβιβαστεί με το οργουελικό καθεστώς βάναυσης καταπάτησης των στοιχειωδέστερων ανθρώπινων δικαιωμάτων, θα πρέπει να τα μαζέψει μια ώρα αρχύτερα και να τους αδειάζει τη γωνιά. 
 
Οι κυβερνώντες μας αποδεικνύουν καθημερινά πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να νέμονται την εξουσία και τα προνόμια που απορρέουν από αυτή. Το τι λαό θα κυβερνούν, τους είναι παντελώς αδιάφορο.

Ας είναι και Μπαγκλαντεσιανοί, Πακιστανοί ή Σομαλοί οι ιθαγενείς της Ελλάδας, το ίδιο τους κάνει. Αρκεί να υπάρχει η πινακίδα «Ελλάδα» έξω από το μαγαζί για να δικαιολογούνται οι καρέκλες με τους παχυλούς μισθούς, και ας είναι μέσα Βαβέλ. Έτσι κι αλλιώς, εδώ και χρόνια οι πολιτικοί ταγοί μας δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια που νιώθουν για κάθε τι το ελληνικό, από τη γλώσσα μας και την Ιστορία μας μέχρι τον εθνικό ύμνο και τη σημαία μας.

Γι’ αυτό είδαμε να προδίδεται αναίσχυντα η Μακεδονία από το απελέκητο κούτσουρο της παρακμιακής Αριστεράς που μας κυβέρνησε 5 χρόνια, γι’ αυτό έχουμε μία Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία δεν χάνει ευκαιρία να συμπεριφερθεί με προκλητική περιφρόνηση στα όσια και τα ιερά αυτού του τόπου, και γι’ αυτό βλέπουμε τη μεθόδευση της παράδοσης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους νεο-Οθωμανούς ανατολικούς γείτονές μας.

Back to top button