Ελλάδα

39χρονη μητέρα χωρίς υποκείμενο πέθανε 4 μέρες μετά τον eμβολι@σμό της…

 Μια 39χρονη μητέρα η Kassidi Kurill από την Utah/Γιούτα του Ogden στις ΗΠΑ με μη γνωστά προβλήματα υγείας πέθανε 4 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID της Moderna.Πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου
Η Kurill άρχισε να υποφέρει από πονοκέφαλο και ναυτία και να διαμαρτύρεται για αδυναμία ούρησης παρά την κατανάλωση υγρών μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της.
Νοσηλεύτηκε δύο ημέρες αργότερα όταν το συκώτι της άρχισε να δυσλειτουργεί.
Η οικογένεια της Kurill είπε ότι δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας ή προϋπάρχουσες καταστάσεις-υποκείμενα νοσήματα.
Η αυτοψία βρίσκεται σε εξέλιξη για να προσδιοριστεί η αιτία του αιφνίδιου θανάτου της.

Η Kassidi Kurill απεβίωσε στις 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μια αναφορά του 2News που δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα με βάση το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Επιπτώσεων του Κέντρου Ελέγχου Νόσων-Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Effects Reporting System.

Η οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα μιας αυτοψίας.

 

 

Kurill received her second vaccine dose on February 1 and began complaining the following day about headache, nausea and being unable to urinate despite drinking fluids

«Ήταν φαινομενικά υγιής ως άλογο», δήλωσε ο πατέρας της Kurill, ο Alfred Hawley, στο Fox News. «Δεν είχε γνωστά υποκείμενα νοσήματα».

Η κατάστασή της βελτιώθηκε ελαφρώς κατά τη δεύτερη ημέρα μετά τον εμβολιασμό, πριν επιδεινωθεί η υγεία της και η Hawley πήγε στο νοσοκομείο στις 4 Φεβρουαρίου.

«Ήρθε νωρίς και είπε ότι ένιωθε ταχυκαρδίες και ότι πρέπει να εισαχθεί στα επείγοντα», υπενθύμισε ο πατέρας στο 2News.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, η Kurill άρχισε αμέσως να κάνει εμετούς καθώς οι γιατροί επιδίδονταν να βρουν μια εξήγηση

«Έκαναν εξέταση αίματος και αμέσως επέστρεψαν και είπαν ότι ήταν πολύ, πολύ άρρωστη και το συκώτι της δεν λειτουργούσε», είπε ο Hawley.

Η Kurill μεταφέρθηκε αεροπορικώς την Πέμπτη το απόγευμα στο Ιατρικό Κέντρο Intermountain στο Murray, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τη σταθεροποιήσουν για μεταμόσχευση ήπατος.

Αλλά η κατάστασή της συνέχισε να επιδεινώνεται στο σημείο που δεν μπορούσε να μιλήσει μέχρι την Παρασκευή το πρωί καθώς η καρδιά και τα νεφρά της ”έπεσαν”.

«Πήγαινε από το κακό στο χειρότερο όλη την ημέρα. Και στις εννέα, έφυγε », είπε ο Hawley.

«Ήταν ένα πλήρες σοκ. Φοβόμουν ακόμη και να το πω στη γυναίκα μου.

Άφησε πίσω της την κόρη της Emilia.

Η οικογένεια ελπίζει ότι μια αυτοψία θα τους δώσει απαντήσεις σχετικά με τον ξαφνικά ξαφνικό θάνατο της κόρης τους.

Ο Hawley είπε ότι ελπίζει ότι η εμπειρία της κόρης του δεν θα αποθαρρύνει τους άλλους να εμβολιαστούν.

Όμως, προέτρεψε σε οποιονδήποτε εμφανίζει συμπτώματα μετά το εμβόλιο να τα λάβει σοβαρά.

Αν έχετε μια παρενέργεια σε αυτό, μην το αγνοήσετε. Μην είστε στωικοί και απλώς πείτε: “Ω, θα είμαι καλά”, είπε.

‘Δώστε προσοχή. Εάν επιμείνει πέρα ​​από μια μέρα, ίσως πρέπει να πάτε σε γιατρό. Και βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ένας ακόμη στο ένα εκατομμύριο. “

Οι θάνατοι από εμβόλια κορονωϊού είναι εξαιρετικά σπάνιοι, σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων του CDC.

Από τις περισσότερες από 92 εκατομμύρια δόσεις που έχουν χορηγηθεί στις ΗΠΑ μέχρι σήμερα, έχουν αναφερθεί λιγότεροι από 1.700 θάνατοι. (σσ. Καθόλου αμελητέο νούμερο.. )

«Μέχρι σήμερα, το VAERS δεν έχει εντοπίσει αίτια θανάτου που να υποδεικνύουν πρόβλημα ασφάλειας με τα εμβόλια COVID-19», αναφέρει ο ιστότοπος του CDC. dailymail 11/3/21

O κάθε σκεπτόμενος ευκόλως κατανοεί από τα συμφραζόμενα……

Πηγή

Back to top button