breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αυστρίας υπέβαλε ερωτήματα “φωτιά” στο Υπουργείο Υγείας

 


Στις 26 Ιανουαρίου 2022, το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο (VfGH) κίνησε διαδικασία επανεξέτασης του κανονισμού και απέστειλε δέσμη ερωτημάτων στον Αυστριακό Υπουργό Υγείας. Ερωτήματα που ήταν απολύτως ταμπού μέχρι τώρα. Ερωτήματα που κλονίζουν τα θεμέλια της “πανδημίας”. Ο υπουργός Υγείας έχει προθεσμία μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2022 για να απαντήσει. 

Συγκεκριμένα, το Συνταγματικό Δικαστήριο θέλει να μάθει αν τα στοιχεία των νοσηλειών και των θανάτων καλύπτουν όλα τα μολυσμένα άτομα. Το αιώνιο ερώτημα “με ή από” COVID. Εάν καταμετρήθηκαν ως κρούσματα όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί, ασχέτως του λόγου νοσηλείας ή της αιτίας θανάτου, το Συνταγματικό Δικαστήριο ζητά να μάθει το σκεπτικό.

Επιπλέον, το Συνταγματικό Δικαστήριο ζητά ανάλυση των θανάτων και των νοσηλειών COVID. Σε πόσους ήταν η COVID αιτία νοσηλείας ή θανάτου; Πόσοι ήταν μόνο ένα ανούσιο “θετικό” τεστ; Ζητά ακόμη και την ηλικία των θανόντων και των νοσηλευομένων.

Ο Υπουργός Υγείας πρέπει επίσης να παράσχει στοιχεία που να αιτιολογούν την απαίτηση χρήσης μάσκας FFP2. 

Το Συνταγματικό Δικαστήριο ζητά επίσης διευκρινίσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών. Υπολογίζει τον κίνδυνο θανάτου από COVID σε 0,15% και διερωτάται πώς πρέπει να γίνει κατανοητή η απόλυτη και σχετική μείωση του κινδύνου με τον εμβολιασμό. Το VfGH θέλει να μάθει πόσο υψηλή είναι η απόλυτη μείωση του κινδύνου μετά από έναν, δύο ή τρεις εμβολιασμούς. Προφανώς, το Δικαστήριο αμφισβητεί τον μύθο της “αποτελεσματικότητας 95%”…

Το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο, όταν η “πανδημία των ανεμβολίαστων” τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ο Υπουργός Υγείας πρέπει να απαντήσει σε ποιο βαθμό ο “προστατευτικός εμβολιασμός” μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης, νοσηρότητας και μετάδοσης. Δεδομένου ότι “φαίνεται να είναι επιστημονικά παραδεκτό ότι ακόμη και τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID μπορούν να μολυνθούν από COVID, να προσβληθούν από COVID και να μεταδώσουν τον Sars-Cov-2″. 

Στη συνέχεια μπαίνει σε επικίνδυνες περιοχές για τον Υπουργό Υγείας. Το Συνταγματικό Δικαστήριο επιθυμεί να μάθει τον κίνδυνο νοσηλείας μετά από ασθένεια COVID και μετά από τον εμβολιασμό κατά της COVID, κατανεμημένο ανά ηλικιακή ομάδα και αριθμό εμβολιασμών. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι παρενέργειες του εμβολιασμού, οι οποίες μέχρι τώρα καλύπτονταν από απόλυτη αδιαφορία.

Ακόμη και το “lockdown των ανεμβολίαστων” τίθεται υπό αμφισβήτηση. Το Συνταγματικό Δικαστήριο διερωτάται πόσο υψηλότερο θα ήταν το ποσοστό πληρότητας των νοσοκομείων χωρίς αυτό το μέτρο. 

Το πιο “θανατηφόρο” ερώτημα για την κυβέρνηση έρχεται στο τέλος. Το Συνταγματικό Δικαστήριο διερωτάται αν ισχύει ότι το 2021 υπήρχαν λιγότεροι θάνατοι από το Covid, αλλά εξακολουθούσε να υπάρχει εβδομαδιαία υπερβάλλουσα θνησιμότητα σε τριψήφιο αριθμό και ζητά να μάθει πώς εξηγείται αυτή η υπερβολική θνησιμότητα.

Με δυο λόγια, το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο θέτει όλα αυτά τα ερωτήματα που έχουν τεθεί από “ψεκασμένους”, “αρνητές της επιστήμης” και “αντιεμβολιαστές” από την αρχή της “πανδημίας”. Η κυβέρνηση της Αυστρίας, όπως και η ελληνική και πολλές άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, με την ενεργό βοήθεια των εξαγορασμένων μέσων ενημέρωσης και των πειθήνιων εμπειρογνωμόνων, τους παραμέρισε. Στην Αυστρία αυτό τώρα τελειώνει. Η κυβέρνηση πρέπει να λογοδοτήσει στο Συνταγματικό Δικαστήριο.

Θα περιμένουμε με αγωνία, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, να δούμε τις απαντήσεις του Υπουργείου!

Μαντάτα Από Έξω

Με πληροφορίες από: chrisveber.blogspot.com

Το αυθεντικό έγγραφο του Δικαστηρίου είναι εδώ: https://report24.news/wp-content/uploads/2022/01/4_6028621718224898533.pdf

Και εδώ, η επιβεβαίωση της ψηφιακής υπογραφής του εγγράφου: https://www.rtr.at/TKP/was_wir_tun/vertrauensdienste/Signatur/signaturpruefung/Pruefung.de.html

Back to top button