breaking newsΆποψηΕλλάδα

Οι Έλληνες τους ενοχλούν!

 

 

Όποιο πολιτικό πρόσωπο θέτει σωστές προτεραιότητες για τον τόπο και τον λαό του και τις υπηρετεί μπορεί να ελπίζει ότι θα επιτύχει στο έργο του. Οι υπόλοιποι και θα ζημιώσουν τις χώρες τους και, μόλις παρέλθουν οι καιροί τους, θα τιμωρηθούν από τη λήθη, η οποία κυριολεκτικά αφανίζει τις ασημαντότητες.

Εκείνοι που δεν θέτουν σωστές προτεραιότητες ασχολούνται με ουτιδανά ζητήματα, έχουν στρεβλή ή ολότελα εσφαλμένη εικόνα για τις χώρες τους, μόλις χάσουν την όποια ισχύ τους, θα αποτελέσουν σύντομα θολές δυσάρεστες αναμνήσεις κι έπειτα από λίγο το όνομά τους δεν θα «λέει» τίποτα στο κοινωνικό σύνολο.

Η κυβέρνηση της Ελλάδας αναμφίβολα «πάσχει» σ’ αυτόν τον τομέα: της διάκρισης του σημαντικού από το ασήμαντο. Αυτήν ειδικά την εποχή, που προέχει η αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής και ο Νεοοθωμανός τύραννος της γείτονος δεν κρύβει τις προθέσεις και τα σχέδιά του εναντίον του Ελληνισμού, η κυβέρνηση κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ρίξει το ηθικό του λαού στα Τάρταρα, απαγορεύοντας κάθε εκδήλωση που τονώνει το εθνικό φρόνημα, ακυρώνοντας τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και διώκοντας απηνώς τους Ελληνες πατριώτες που προσπάθησαν, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες των μαχών του ελληνοϊταλικού πολέμου.

Το «Oruc Reis» συνεχίζει να κάνει τις βόλτες του στο Αιγαίο και τώρα πλέει κάπου ανάμεσα σε Ρόδο και Κάρπαθο. Την Παρασκευή η Μονή της Χώρας, ένα ορθόδοξο χριστιανικό ορόσημο της Κωνσταντινούπολης, θα μετατραπεί σε τζαμί με προσωπική εντολή του Ερντογάν.

Μέσα στην Ελλάδα αλωνίζουν οι ισλαμιστές έποικοι και πληθαίνουν οι πληροφορίες για τις σχέσεις πολλών εξ αυτών με τρομοκρατικούς κύκλους και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Παρά ταύτα, το πρόβλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν φαίνεται να είναι η Τουρκία αλλά οι Ελληνες!

Ο γιαλός δεν είναι στραβός. Η κυβέρνηση στραβά αρμενίζει, αλλά το πλοίο δεν είναι δικό της. Είναι η πατρίδα μας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη… βουλιάξει.

dimokratianews.
Back to top button