Διεθνή

Eξαιρετικό σόλο του Έρικ Κλάπτον: δεν θα παίξω σε καμιά αίθουσα που θ’ απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού,σε καμιά μουσική σκηνή με διακρίσεις στο κοινό!!!

Στους απλούς θεατές της αναβίωσης του ναζιστικού τέρατος των προγραφών και της γκετοποίησης ο κιθαρίστας θρύλος της μουσικής σκηνής ροκ ο Έρικ Κλάπτον αφιερώνει ένα σόλο εξαιρετικό ένα ρέκβιεμ στην αναισθησία και στην αντιδραστικότητά τους στο μίσος τους κατά του διαφορετικού του άλλου. Ανακοίνωσε ότι δεν θα εμφανιστεί σε αίθουσες συναυλιών του Ηνωμένου Βασιλείου που απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού για να μπουν.

Η δήλωση επέρχεται μετά το πρόσφατο μήνυμα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είπε ότι τα νυχτερινά κέντρα και άλλοι χώροι που φιλοξενούν μεγάλο πλήθος πρέπει να απαιτούν από τους επισκέπτες να παρέχουν απόδειξη της κατάστασης εμβολιασμού τους.

«Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Πρωθυπουργός τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, αισθάνομαι ότι έχω την τιμή (δικαιούμαι) να κάνω τη δική μου ανακοίνωση: Θα ήθελα να πω ότι δεν θα παίξω σε καμία σκηνή όπου υπάρχει ακροατήριο με διακρίσεις», προειδοποίησε ο Κλάπτον ως διανοούμενος καλλιτέχνης που σέβεται την ιστορία του αλλά και την Παγκόσμια Ιστορία..

Η δήλωση κυκλοφόρησε μέσω του Robin Monotti Graziadei, αρχιτέκτονα με έδρα το Λονδίνο και στρατευμένου στη μάχη κατά του lockdown. «Εάν δεν έχουν γίνει ρυθμίσεις για όλους να παρακολουθήσουν τη συναυλία, διατηρώ το δικαίωμα να ακυρώσω την παράσταση», σημείωσε ο Κλάπτον

Ο κιθαρίστας υπαινίχθηκε επίσης ότι είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει εντελώς το Ηνωμένο Βασίλειο. «Σκέφτομαι πολύ έντονα να απομακρύνω την οικογένειά μου από την Αγγλία», είπε σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα. “Θα πάμε και θα ζήσουμε αλλού, θα ξεκινήσουμε αλλού.”

Ο Κλάπτον είχε προηγουμένως εκφράσει τις απόψεις του μέσω του Graziadei. Νωρίτερα φέτος, περιέγραψε τις «σοβαρές παρενέργειες» που υπέστη μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca. «Τα χέρια και τα πόδια μου είχαν παγώσει, ήταν μουδιασμένα ή ζεστά και σχεδόν αχρησεύθηκαν για δύο εβδομάδες», είπε. «Ανησυχούσα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω ξανά. Έχω περιφερική νευροπάθεια και δεν έπρεπε ποτέ να πλησιάσω μια βελόνα. ”

Ωστόσο, θα εμφανιστεί αλλού για το υπόλοιπο του 2021 έως το 2022. Τον Σεπτέμβριο, ο Κλάπτον θα δώσει μια σύντομη σειρά παραστάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε κάποια κράτη του Νότου. Στη συνέχεια, ο κιθαρίστας θα παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις που αναβλήθηκαν για την επόμενη άνοιξη.

Το δηλώνει σαφώς μην με υπολογίζεται για ψηφιακό ρουφιάνο,καταδότη,συνεργάτη…..Δεν μπορεί να εκπροσωπείς τον πολιτισμό και να υποστηρίζεις την βαρβαρότητα του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού και διαχωρισμού πολιτών με βάση το σημάδι στο μπράτσο τους !!!! Δεν μπορείς να είσαι γιατρός και να το υποστηρίζεις δεν μπορείς να είσαι δάσκαλος και καθηγητής και να το υποστηρίζεις δεν μπορείς να είσαι Άνθρωπος και να το επιδιώκεις, απαιτείς!!

dimpenews.com

Back to top button