breaking newsΔιεθνή

Τώρα και θαυματοποιός ο Ζελένσκι: η Ουκρανία θα δημιουργήσει το «δικό της Χριστουγεννιάτικο θαύμα»! Άλλαξε και την ημερομηνία εορτής Χριστουγέννων για να εναρμονιστεί με Δύση. Κύβο του Ρούμπικ έκανε τη θρησκεία!!!

Τώρα και θαυματοποιός ο Ζελένσκι..….

Μπλαζέ και σνομπ ως προς τη μεγάλη γιορτή. Ουκρανία: για τον Ζελένσκι, η Ουκρανία θα δημιουργήσει το «δικό της Χριστουγεννιάτικο θαύμα» αναφέρει το tv5. Σαν να λέει τι να να μας πουν και τα Χριστούγεννα.

Σαφής υποτίμηση υποβάθμιση απαξίωση των Χριστουγέννων για ευνόητους λόγους.. Σε ένα βίντεο εννέα λεπτών ο πρόεδρος Volodymyr Zelensky μίλησε στους Ουκρανούς για τα Χριστούγεννα στις 24 Δεκεμβρίου ανακοινώνοντας «Δεν περιμένουμε ένα θαύμα, αφού το δημιουργούμε μόνοι μας». ”Πωλητής θαυμάτων” ο Ζελένσκι σύμφωνα και με την ομώνυμη ποιητική συλλογή του Χάρη Βλαβιανού.

Φέτος οι Επιφανείς άλλαξαν την ημερομηνία Χριστουγέννων στην Ουκρανία για να συμβαδίσουν με τη Δύση και για ν΄απαοκοπούν ακόμη περισσότερο από τη Ρωσία και το σλάβικο κόσμο. Ωστόσο ελάχιστοι ακολούθησαν αυτή την επιλογή. Μια ακόμη ένδειξη εργαλειοποίηση θρησκείας, κύβος του Ρούμπικ έγινε η θρησκεία στην προσαρμογή της εναρμόνιση της με πολιτική..

dimpenews.com

Back to top button