breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επίσημο: Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε (εικαζόμενες) παρενέργειες και θανάτους ΑΠΟ τα εμβόλια

 

Τα φερόμενα ως συγκεντρωτικά στοιχεία για τις παρενέργειες που δηλώθηκαν από γιατρούς και πολίτες το 2022 για τα εμβόλια COVID, δημοσιοποίησε ο ΕΟΦ.

Πρόκειται για παρενέργειες που έχουν καταγραφεί στις λεγόμενες «κίτρινες κάρτες» του ΕΟΦ και σχετίζονται με αναφορές των πολιτών που είχαν εμβολιαστεί, γιατρών ή φαρμακοποιών, την ώρα που υπάρχουν καταγγελίες πως δεν καταγράφονται αμέτρητα περαστικά θανάτων και παρενεργειών μετά το εμβόλιο

Στις αναφορές υπάρχουν 63 θάνατοι! Αυτοί αποδίδονται είτε από τους γιατρούς είτε από τους πολίτες στα εμβόλια, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν μπει στην διαδικασία να έχουν αξιολογήσει όλες τις περιπτώσεις.

Πρόκειται για δερματολογικά προβλήματα, μέχρι νευρολογικά και ζητήματα σχετιζόμενα με καρκίνο και το ανοσοποιητικό σύστημα! Αυτά έχουν καταγραφεί από γιατρούς και πολίτες στις κίτρινες κάρτες του ΕΟΦ, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν αναφερθεί και 63 θάνατοι οι οποίοι σημειώθηκαν από λίγες (0-7 ημέρες) έως και πολλές ημέρες μετά τον εμβολιασμό (και πάνω από 30 ημέρες).

Για το έτος 2022 αποτυπώθηκαν 1633 ανεπιθύμητες ενέργειες εκ των οποίων οι 1344 ήταν σοβαρές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΦ, οι περισσότερες παρενέργειες σχετίζονται με το εμβόλιο της Pfizer με το οποίο έγιναν και οι περισσότερες δόσεις στην χώρα μας.

Το 60,2% των αναφορών έγιναν από γυναίκες και το 37,48% από άνδρες!

Οι ηλικίες που εμφάνισαν το μεγαλύτερο ποσοστό των παρενεργειών είναι μεταξύ 30 και 49 ετών που δήλωσαν σε ποσοστό 39,93% ότι είχαν ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο.

Αναλυτικά οι παρενέργειες από τον ΕΟΦ:

 

 

photo intime

el.gr

Back to top button