breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Βρυξέλλες :Για β΄μέρα νέα επεισόδια.-Αστυνομία, ιππικό, drones, ελικόπτερα κατά των νέων!

Άλογα αφηνίασαν και έτρεχαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της ΕΕ! ΒΙΝΤΕΟ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πραγματοποιήθηκαν επεισόδια στο Bois de la Cambre στην καρδιά των Βρυξελλών την Παρασκευή καθώς οι νέοι παρά την απαγόρευση έκαναν τη γιορτή la Boum μέρος 2ο.Αισθητά πολύ λιγότεροι οι συμμετέχοντες μετά τη δυσανάλογη καταστολή που επιχείρησε την Πέμπτη η Ομοσπονδιακή αστυνομία ωστόσο και πάλι δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια.Το χάπενιγκ έχει στόχο να σπάσει στην πράξη τα μέτρα κατά κόβιντ που κρίθηκαν παράνομα από το Δικαστήριο των Βρυξελλών που έδωσε διορία 30 ημερών στο κράτος για την άρση τους!

Στρατιές πάνοπλων αστυνομικών,χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού, drones και ελικόπτερα της αστυνομίας χτένιζαν με θερμικές κάμερες το πιο δημοφιλές πάρκο των Βρυξελλών. Σκηνικό εμπόλεμης ζώνης. Η πρωτεύουσα της ΕΕ έδειξε την πραγματική εικόνα της….

Στρατοκρατία ολοκληρωτισμός. Για μια ακόμη φορά έγινε εκτεταμένη χρήση ιππικού έφιππης αστυνομίας και της ταξιαρχίας με εκπαιδευμένα σκυλιά. Κυνηγητό με άλογα κατά διαδηλωτών… Χαρακτηριστικό του χάους ότι 2 άλογα αφηνίασαν και αμολήθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών ανεξέλεγκτα κι επιδόθηκαν σε ξέφρενη κούρσα. Ως και τ’ άλογα όντα επαναστάτησαν..

 

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη τα σχόλια συμπαράστασης στους νέους και κατά των μέτρων κόβιντ και της υγειονομικής τυραννίας ήταν δεκάδες χιλιάδες στο διαδίκτυο….

Η πιο χαρακτηριστική ανάρτηση ήταν αυτή που δείχνει τους μασκοφόρους έφιππους αστυνομικούς με την επιγραφή: OI NEOI IΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.(σσ. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αυτοί καθ΄εαυτοί οι ιπππότες αλλά ως σύμβολο παραπέμπουν κι αυτοί στις ημέρες της θλίψης και στο συγκεκριμένο σύμβολο)

Οι Βρυξελλιώτες πλέον ομολογούν ζούμε την Αποκάλυψη και δικαιώνουν τον Μεγάλο Άγιο της Ορθοδοξίας που προειδοποίησε ότι ζούμε το Τέλος των Ημερών όταν παρέδιδε παρακαταθήκη το χειρόγραφό του με την επισήμανση:

Το θηρίο στις Βρυξέλλες με το ”666” έχει ρουφήξει σχεδόν όλα τα κράτη στο κομπιούτερ.”Όσοι υπηρετούν τα σχέδια του θηρίου των Βρυξελλών και δη της ΕΕ είναι συνεργάτες του Θηρίου..Τελεία..Ρούφηξε και τις εκκλησίες Άγιε!!

Την ίδια ώρα σε Μητροπόλεις στην Ελλάδα ακούγεται η αλλοιωμένη πνιγηρή υπόκωφη φωνή του Baphomet καθώς ιερείς πάνω στην Αγία του Χριστού Τράπεζα με μάσκα κάνουν επικλήσεις.

Κι η μάσκα αλλοιώνει την χροιά της φωνής… Αυτοί δια της αλλοιωμένης φωνής που είναι σαν να έρχεται από ένα ζοφερό υπερπέραν κάνουν επικλήσεις όχι στο Χριστό όπως νομίζουν αλλά στον Αντίχριστο!…

Ο Χριστός είναι ο Λόγος του Θεού δια της εσκεμμένης αλλοίωσης της φωνής παραποιούν το Λόγο και δια της μάσκας απαρνούνται τον Εμπρόσωπο Θεό!! Βεβήλωση των ιερών....Ωμός σατανισμός που δεν είναι τίποτα άλλο παρά παραποίηση κι αντιστροφή των χριστιανικών συμβόλων.Κι η γλώσσα είναι σημαντική ο λόγος κώδικας τα στοιχεία του σύμβολα η παραχάραξη τους αποτελεί σατανισμό όταν πρόκειται για ιερά κείμενα δεήσεις ευαγγέλιο όταν δεν αποδίδονται με την προσήκουσα ιεροπρέπεια.Η γλώσσα είναι και ύφος..Σημεία των καιρών…

Πριν το Πάσχα πήραν το μπόνους τα αργύρια από την Πολιτεία για να έχουν όπως έχουν κλειστές τις εκκλησίες,ή με ελάχιστους μασκοφόρους μόνο. Την έκτακτη επιχορήγηση για φιλανθρωπικό έργο.. Για να γιορτάσουν Αντίπασχα αντί Πάσχα..

Τα αργύρια τα πήραν πασχαλιάτικα οι ”Ανάργυροι”.…άντε και σε καλή μεριά…..Αλλά το έργο της εκκλησίας είναι πρωτίστως και κυρίως πνευματικό αγιαστικό αυτό το κατήργησαν ….η Εκκλησία δεν είναι ΜΚΟ για να δικαιώνεται μόνο μέσα από κοινωνικές υπηρεσίες. Και ποιό είναι το φιλανθρωπικό έργο όταν στα νοσοκομεία εδώ κι 1 χρόνο δεν μπαίνει παπάς ούτε για εξομολόγηση σ’ ετοιμοθάνατο!!!

Παραμονές Πάσχα, Σαρακοστή, χθες Χαιρετισμοί κλειστές οι εκκλησίες λες και είναι η σπηλιά του δράκου και δεν πρέπει να πλησιάσει κανείς μην τον καταπιεί το τέρας το θηρίο.. Κάνανε τους ναούς σπήλαια και φωλιές άντρο του θηρίου κι αντί για κεριά και καντήλια…..πύρινες φλόγες βγαίνουν από τα σκεπασμένα με τη μάσκα ρουθούνια του κι ακούγεται η πνιγηρή κάτω από τη μάσκα τρομακτική φωνή του !!!

dimpenews.com

Back to top button