breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι ΗΠΑ καλούν να σταματήσει η χρήση του εμβολίου Johnson&Johnson μετά από κρούσματα θρομβώσεων!!!ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!!!

Ένα ένα καταρρίπτονται τα πολυδιαφημισμένα ως εμβόλια προϊόντα ..Μετά αυτό της AstraZeneca που έχει ανασταλεί ως τώρα τουλάχιστον σε 23 χώρες οι ΗΠΑ ζητούν τώρα την πρόσκαιρη παύση του εμβολίου Johnson & Johnson μετά από υποθέσεις θρομβώσεων. Η FDA και η CDC εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διακοπή του εμβολίου Johnson & Johnson για COVID19 αφού έξι εμβολιασμένοι στις ΗΠΑ ανέπτυξαν μια σπάνια διαταραχή που αφορούσε θρομβώσεις.

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας ζήτησαν την Τρίτη άμεση αναστολή στη χρήση του εμβολίου της μιας εφάπαξ δόσης κατά του ιού coronavirus της Johnson & Johnson αφού έξι εμβολιασμένοι στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν μια σπάνια διαταραχή που αφορούσε θρόμβους αίματος εντός περίπου δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Και οι έξι εμβολιασμένοι ήταν γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 48 ετών. Μία γυναίκα πέθανε και μια δεύτερη γυναίκα στη Νεμπράσκα νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Σχεδόν επτά εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν λάβει εμβόλια της Johnson & Johnson μέχρι στιγμής, και περίπου εννέα εκατομμύρια περισσότερες δόσεις έχουν αποσταλεί στις Πολιτείες, σύμφωνα με στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

«Σήμερα η FDA και η @CDCgov εξέδωσαν δήλωση σχετικά με το εμβόλιο Johnson & Johnson # COVID19. Προτείνουμε μια παύση στη χρήση αυτού του εμβολίου για προληπτικούς λόγους », δήλωσε ο F.D.A. ανακοινώθηκε στο Twitter στις 7 π.μ. Μια συνέντευξη τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 10 π.μ.Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ θα πάρουν την οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με το εμβόλιο εν ευθέτω χρόνο.

dimpenews.com

Back to top button