breaking newsΔιεθνή

Ο Ιππότης τίνος Τάγματος Πολεμοχαρής Μακρόν φόρεσε την Πανοπλία του:οι κυρώσεις είναι μέρος της πανοπλίας…. καθορισμός ”κόκκινων γραμμών” έναντι της Μόσχας

και κατά την υπέρβαση τους επιβολή κυρώσεων εναντίον της.

Ο Ιππότης τίνος Τάγματος Πολεμοχαρής Μακρόν φόρεσε την Πανοπλία του:οι κυρώσεις είναι μέρος της πανοπλίας…. καθορισμός ”κόκκινων γραμμών” έναντι της Μόσχας και κατά την υπέρβαση τους επιβολή κυρώσεων εναντίον της.

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καθορίσει «σαφείς κόκκινες γραμμές» με τη Ρωσία και να εξετάσει πιθανές κυρώσεις κατά της Μόσχας όταν ξεπεραστούν αυτές οι γραμμές, δήλωσε ο Εμμανουήλ Μακρόν σε συνέντευξή του στο αμερικανικό CBS.

“Πρέπει να καθορίσουμε σαφείς κόκκινες γραμμές με τη Ρωσία”, δήλωσε ο Μακρόν σύμφωνα με αποσπάσματα από τη συνέντευξη που θα μεταδοθεί την Κυριακή.

“Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε αξιόπιστοι. Οι κυρώσεις δεν αρκούν από μόνες τους, αλλά οι κυρώσεις αποτελούν μέρος της πανοπλίας”…

Η μεσαιωνική πανοπλία του πολιτικού Δονκιχωτισμού που προτείνει ο Μακρόν θα θέσει την Ευρώπη ανεπιστρεπτί σε περιπέτειες….

Η Ρωσία δεν μπορεί να κάνει πίσω .. η τελευταία ”υποχώρηση” που έκανε ήταν στο αρμενικό αυτή ήταν και η τελευταία κόκκινη γραμμή και ο τελευταίος τέτοιου είδους τακτικισμός.. Υπάρχει μόνο μπρος κι όπου φτάσει…….και έχει αποδείξει ότι όταν το Κρεμλίνο δίνει αυτήν την εντολή φθάνει ως την καρδιά της Ευρώπης.

dimpenws.com

Back to top button