breaking newsΔιεθνή

Πληροφορίες ότι αταυτοποίητη οργάνωση επιτέθηκε σε μυστική βάση της Mossad στο Ιράκ και σκοτώθηκαν,τραυματίστηκαν αρκετοί Ισραηλινοί πράκτορες…

Φιλο-ιρανική οργάνωση επιτέθηκε σε μυστική βάση της Mossad στο Ιράκ και σκοτώθηκαν κι τραυματίστηκαν αρκετοί Ισραηλινοί πράκτορες…”αναφέρει το “Intel Sky”.Επικαλείται μάλιστα το ιρανικό presstv που σημειώνει ”Η υπηρεσία κατασκοπείας του Ισραήλ η Μοσάντ δέχτηκε επίθεση στο Ιράκ, ισχυρίζονται αξιόπιστες πηγές, ένας αριθμός ισραηλινών δυνάμεων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε αυτό το (επεισόδιο) που χαρακτηρίστηκε ως «βαρύ πλήγμα» στο σιωνιστικό καθεστώς.Με βάση τις περισσότερες πηγές η ομάδα επίθεσης δεν κατονομάζεται κι είναι αταυτοποίητη.

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ανεπίσημες πηγές, ανέφεραν ότι μια άγνωστη ομάδα είχε στοχεύσει σε ένα κέντρο ειδικών πληροφοριών και επιχειρήσεων του Ισραηλινού Μοσάντ στο βόρειο Ιράκ.
Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι «η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και τον τραυματισμό ορισμένων ισραηλινών δυνάμεων».

Οι πηγές περιέγραψαν τη στόχευση του κέντρου πληροφοριών Mossad στο βόρειο Ιράκ ως «σοβαρό πλήγμα» για το Ισραήλ.

Δήλωσε ότι υπάρχουν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία που θα δημοσιευθούν αργότερα.

Ο ιστότοπος “Intel Sky”, ο οποίος ειδικεύεται στην παρακολούθηση της εναέριας κυκλοφορίας και των στρατιωτικών και πολιτικών αρχείων, δήλωσε ότι η στόχευση του κέντρου πληροφοριών και ειδικών επιχειρήσεων του Mossad έχει τεκμηριωθεί, υποδεικνύοντας ότι σύντομα θα δημοσιευθούν φωτογραφίες της επιχείρησης αναφέρει το alsumaria.tv.

Η ένταση μεταξύ των 2 χωρών πλέον κορυφώνεται την τελευταία περίοδο με χτυπήματα και σαμποτάζ ποικίλα εκατέρωθεν..

  • Επίσκεψη του Anthony Blinken στο Ισραήλ
    -Η ισραηλινή κυβερνοεπίθεση που προκάλεσαν διακοπή ηλεκτροδότησης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του υπόγειου εργοστασίου της Natanz στο Ιράν
    -Η επίθεση σε ισραηλινό πλοίο κοντά στις ακτές των ΗΑΕ.Το ισραηλινό πλοίο Hyperion Ray δέχθηκε επίθεση στα ανοικτά του λιμανιού al-Fujairah των ΗΑΕ. Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ένας πύραυλος έπληξε το πλοίο Hyperion Ray και ορισμένα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τα ιρανικά αεροσκάφη για την επίθεση. Υπάρχει πληροφορία ότι δύναται να χτυπήθηκε από υποβρύχιο.
    -Κάποια πλοία των 2 πλευρών που χτυπήθηκαν τελευταία….υπάρχει κλιμάκωση..

dimpenews.com

Back to top button