breaking newsΔιεθνή

Aπελαύvει 1 εκατομμύριο Ασιατοαφρικανους μέχρι τις 15 Ιουνίου η Ρωσία ! ! ! Αυτοί πού θα πάνε; Λέτε να…..

Ο υπουργός Εσωτερικών της ρωσικής Ομοσπονδίας Alexander Gorovoy ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν εγκαταλείψει την Ρωσική επικράτεια τουλάχιστον 1 εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα….

 

Όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, οι παράνομοι μετανάστες έχουν διορία να εγκαταλείψουν οικειοθελώς την Ρωσία μέχρι τις 15 Ιουνίου, ειδάλλως θα υποστούν βαριές κυρώσεις και τιμωρίες.

«Υπάρχουν πολλοί πολίτες σας οι οποίοι το διάστημα αυτό ζουν παράνομα στην ρωσική επικράτεια. Εάν ο αριθμός αυτός δεν μειωθεί δραστικά μέχρι τις 15 Ιουνίου, όπως επιτάσσει το προεδρικό διάταγμα, τότεοι άνθρωποι αυτοί θα τιμωρηθούν θα απελαθούν και θα κλείσουν τα σύνορα», είπε ο Gorovoy σε σύσκεψη της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών CIS.

Σε ότι αφορά τις εθνικότητες των παράνομων αυτών μεταναστών, όπως αναφέρεται προέρχονται από χώρες της κεντρικής Ασίας (Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν), αλλά και από άλλες χώρες όπως Γεωργιανούς, Μολδαβούς ή από χώρες της υποσαχάριας Αφρικης.

Που θα κατευθυνθούν όλοι αυτές οι μάζες είναι άγνωστο, αλλά η δυτική Ευρώπη μέσω της Ελλάδας είναι πάντα ένα ενδεχόμενο.

Εδώ να έρθουνε να τους ταίζουν και να τους δίνουν σπίτια και χρήματα… Μα καλά βλάκες ήταν και πήγαν στην Ρωσία;

Μα είναι κάτι ανεγκέφαλοι λαθρομετανάστες….

Ασε που εδώ και να κλέψουν και να βιάσουν και να σκοτώσουν δεν πρόκειται όχι να τους φυλακίσουν αλλά και ΠΟΤΕ να απελαθούν… Εδώ δεν είμαστε ρατσιστές και έχουμε και μεγάλη καρδιά και συγχωρούμε…

Αυτό που το βάζεις…;

Ενω οι άκαρδοι οι Ρώσοι τους πετάνε έξω χωρίς καν να έχουν εγκληματίσει οι άνθρωποι…

Να το πείτε του Σόρος μπας και στείλει τις ΦΕΜΕΝ τις ξόβιζες κουλτουροπροοδευτικές μυξιάρες να διαμαρτυρηθούν για την σκληρότητα του Πουτιν…

Μα καλά ολόκληρη Νέα Τάξη δεν μπορεί να αντιδράσει;

Αν οι Ρωσοι επιμείνουν μάλλον πρέπει να μπουν τα πιο μεγάλα μέσα…

Να εμφανίσουν το ιο Covid -20 και αυτήν την φορά να τον ξεκινήσουν από την Ρωσία…

Δεν είναι πράγματα αυτά…..

 

 

 

 

πηγη 

Back to top button