breaking newsΔιεθνή

Πανικός στο Παρίσι..Πυροβολισμοί; Μια αυτοκτονία προκάλεσε μαζική υστερία πλήθους. Επιχειρεί η αστυνομία. BINTEO

Πανικός στο Παρίσι..

Το πλήθος σ΄υστερία τρέχει να σωθεί προς πάσα κατεύθυνση στην περιοχή La Défense. Ακούστηκαν πυροβολισμοί εκκενώνονται εμπορικά κέντρα. Οι αρχές ζητούν ν΄αποφεύγεται ο τομέας. Ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmanin ανακοινώνει ότι μια αστυνομική επιχείρηση είναι σ΄εξέλιξη.

Σκηνές 11ης Σεπτέμβρη που θυμίζουν τρομοκρατική επίθεση. Ωστόσο σύμφωνα με αστυνομική πηγή στο BFMTV, δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί στο La Défense. Ένας άνδρας πήδηξε από τους ορόφους και η πτώση του προκάλεσε τεράστιο θόρυβο, με αποτέλεσμα το πλήθος να μετακινηθεί ατάκτως και σε πανικό. Μαζική υστερία..

Ένας άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα μπαλκόνι από πολύ υψηλό όροφο στο εσωτερικό αίθριο στο εμπορικό κέντρο “Les 4 temps” το Σάββατο 18 στο La Défense στο Παρίσι προκαλώντας πανικό. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς σταμάτησαν σύμφωνα με αστυνομία. Ο αυτόχειρας είναι νεαρό άτομο. Ο Διευθυντής της Αστυνομίας διατάχθηκε να πάει επί τόπου.

Όμως αυτόπτες μιλούν για πυροβολισμούς και ομηρία. ”Προφανώς όμως υπάρχει ομηρεία, πανικόβλητος κάποιος έπεσε και πέθανε επί τόπου. Βλέπω αστυνομικούς οπλισμένους και σε θέση βολής”..

dimpenews.com

Back to top button