Διεθνή

Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα εμβόλια για να σταματήσει την παραλλαγή Delta!

Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα εμβόλια για να σταματήσει την παραλλαγή Delta.
Κερδίσαμε. Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει εν τέλει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα εμβόλια για να σταματήσει την παραλλαγή Delta. Ευχαριστώ Bloomberg! Ο Berenson επιβεβαιώνει τα γεγονότα στο NYT. ..

Ο Δρ Anthony Fauci και οι υπόλοιποι σύμβουλοι του προέδρου Biden για το COVID έκαναν για άλλη μια φορά λάθος σχετικά με την «επιστήμη» των εμβολίων COVID. Έχοντας πει στους Αμερικανούς ότι τα εμβόλια προσφέρουν καλύτερη προστασία από τη φυσική μόλυνση, μια νέα μελέτη στο Ισραήλ δείχνει ότι ισχύει το αντίθετο: η φυσική μόλυνση προσφέρει πολύ καλύτερη προστασία κατά της παραλλαγής Δέλτα από τα εμβόλια.

Η μελέτη έχει περιγραφεί από το Bloomberg ως “η μεγαλύτερη ανάλυση του πραγματικού κόσμου που συγκρίνει τη φυσική ανοσία – που αποκτήθηκε από προηγούμενη μόλυνση – με την προστασία που παρέχει ένα από τα πιο ισχυρά εμβόλια που χρησιμοποιούνται σήμερα”. …Λοιπόν, αυτή η μελέτη αμφισβητεί περαιτέρω την αξιοπιστία βασιζόμενη στα εμβόλια, δεδομένου ότι η μελέτη έδειξε ότι οι εμβολιασμένοι ήταν τελικά 13 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν από εκείνους που είχαν μολυνθεί προηγουμένως και 27 φορές πιο πιθανό να είναι συμπτωματικοί….

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την έκθεση του περιοδικού Science:

Η νέα ανάλυση βασίζεται στη βάση δεδομένων των Maccabi Healthcare Services, η οποία έχει περίπου 2,5 εκατομμύρια Ισραηλινούς. Η μελέτη, με επικεφαλής το Tal Patalon και το Sivan Gazit από την KSM, τη πτέρυγα έρευνας και καινοτομίας του συστήματος, αποκάλυψε σε δύο αναλύσεις ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ήταν τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και το πρώτο μισό του Αυγούστου, από έξι έως 13 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν από τα μη εμβολιασμένα άτομα που έχουν μολυνθεί προηγουμένως από τον κορονοϊό. Σε μια ανάλυση, συγκρίνοντας περισσότερα από 32.000 άτομα στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, ο κίνδυνος εμφάνισης συμπτωματικού COVID-19 ήταν 27 φορές υψηλότερος στους εμβολιασμένους και ο κίνδυνος νοσηλείας οκτώ φορές υψηλότερος.( σσ.τελείωσε και το παραμύθι ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν ελαφρότερα από ανεμβολίαστους)

Αυτή τη φορά, τα δεδομένα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι η φυσική μόλυνση είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή για την προστασία από την παραλλαγή δέλτα, παρά το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αναγνωρίσουν ότι τα άτομα που έχουν ήδη μολυνθεί έχουν αντισώματα προστασίας από τον ιό.

Ως η πρώτη χώρα που πέτυχε ευρεία κάλυψη ανοσοποίησης, το Ισραήλ βρίσκεται τώρα σε μια αδιανόητη κατάσταση: ο αριθμός των καθημερινών κρουσμάτων έχει φτάσει σε νέα ρεκόρ καθώς η παραλλαγή δέλτα διεισδύει στην προστασία του εμβολίου σαν ένα πυρωμένο μαχαίρι που κόβει βούτυρο.

Τουλάχιστον, τα αποτελέσματα της μελέτης είναι καλά νέα για ασθενείς που έχουν προηγουμένως πολεμήσει επιτυχώς τον COVID, αλλά δείχνουν την πρόκληση να βασίζονται αποκλειστικά σε εμβολιασμούς για να ξεπεράσουν την «πανδημία».

• reseauinternational.net/le-soma-de-huxley-et-le-vaccin-mondialiste

“Αυτή η ανάλυση έδειξε ότι η φυσική ανοσία παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια και ισχυρότερη προστασία από λοιμώξεις, συμπτωματικές ασθένειες και νοσηλείες λόγω της παραλλαγής δέλτα”, ανέφεραν οι ερευνητές.

Δυστυχώς, η μελέτη έδειξε επίσης ότι οποιαδήποτε προστασία είναι χρονικά περιορισμένη. Η προστασία που προσφέρει η φυσική λοίμωξη μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, όπως και η προστασία που προσφέρουν τα εμβόλια: ο κίνδυνος εμφάνισης δέλτα του εμβολίου ήταν 13 φορές μεγαλύτερος από τον κίνδυνο ανάπτυξης δεύτερης μόλυνσης όταν η ασθένεια προέκυψε τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από τον κίνδυνο για τα άτομα που ήταν άρρωστα νωρίτερα στο ξέσπασμα.

Επιπλέον, η χορήγηση ενός μόνο εμβολίου σε όσους είχαν μολυνθεί στο παρελθόν φάνηκε επίσης να ενισχύει την προστασία τους. Ωστόσο, τα δεδομένα δεν μας λένε τίποτα για τα μακροπρόθεσμα οφέλη των αναμνηστικών δόσεων. (…)

• zerohedge.com/ends-debate-israeli-study-shows-natural-immunity-13x-more-effective-vaccines-stopping

reseauinternational 28/8/21

dimpenews.com

Back to top button