breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

18 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ! ! ! ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΝΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ;;;; 

 

 

….Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η υγεία της 18χρονης κοπέλας, που νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα, στο νοσοκομείο Χανίων Κρήτης. 

Το άτυχο κορίτσι, από τα Χανιά,  18 μόλις ετών και το επαναλαμβάνω με σημασία, αναγκάστηκε μετά από απαίτηση της διεύθυνσης του μικρού ξενοδοχείου που εργάζονταν, να πάει να κάνει το εμβόλιο. Υπακούοντας για να μην χάσει τη δουλειά της, πήγε και το έκανε. Και λίγη ώρα μετά από τον εμβολιασμό της, κατέρρευσε. 

Σε πολύ κακή κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Χανίων. Όπου και την έβαλαν αμέσως στην εντατική. Ανάστατοι οι γονείς της,, γεμάτοι αγωνία ρωτούν για το παιδί τους, μα μια ξεκάθαρη απάντηση δεν παίρνουν. 

Το κορίτσι ονομάζεται Ειρήνη Γιωργαντάκη Την πληροφορία μου την έδωσε συνάδελφος, από την Κρήτη. Η σιωπή των υπευθύνων συνοδεύεται κι από την απόλυτη σιωπή των αρχών Μα και της εισαγγελίας Χανίων. …

Οι Κρητικοί είναι μάγκες. Αποτελούν τον ορισμό της λεβεντιάς. Τους προκαλώ λοιπόν να μαζευτούν, πολλοί.. Αύριο πρωί κιόλας. Και να πάνε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα να τον αναγκάσουν να ξεκινήσει έρευνα. 

Τόσο κατά του ξενοδοχείου αυτού, που προφανώς, ανάγκασε με βία το κορίτσι να πάει να εμβολιαστεί, όσο και κατά του εμβολιαστικού κέντρου. Και να δοθεί στη δημοσιότητα, το όνομα του ξενοδοχείου. Μικρού μεγάλου δεν έχει σημασία. 

Να μάθουμε πιο μπουρδέλο είναι αυτό που στερεί σε ένα κοριτσάκι μόλις 18 χρόνων, τα όνειρα του. Τις ελπίδες του, το χαμόγελό του. Αη στο διάολο από δω φαιδρά καθίκια.. Δολοφόνοι. Που με όπλο την ισχύ σας δολοφονείτε συνανθρώπους μας.

Panos Kaloudas

Back to top button