breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γερμανία: Η Επιτροπή Ηθικής/Δεοντολογίας δεν δίνει πράσινο φως για γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο πρόεδρος της Επιτροπής λέει τώρα ότι δεν συντρέχουν λόγοι αφού επήλθε αλλαγή με Όμικρον!

παιδική χαρά αποκλειστικά για παιδιά απαγορευμένη για Εβραίους .. γκετοποίηση και κοινωνικοί αποκλεισμοί επανήλθαν αυτή τη φορά για ανεμβολίαστους.

Γερμανία: Η Επιτροπή Ηθικής δεν δίνει πράσινο φως για γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής-Δεοντολογίας λέει τώρα ότι δεν συντρέχουν λόγοι αφού επήλθε αλλαγή με Όμικρον!n-tv

H Γερμανία απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την προοπτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου/Επιτροπής Δεοντολογίας λέει τώρα ότι οι σημαντικές προϋποθέσεις για γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό ΔΕΝ πληρούνται επί του παρόντος και ότι η προγενέστερη σύντομη σύσταση ίσχυε μόνο για τη Delta, όχι για την Omicron. Σύμφωνα με την Alena Buyx, οι πολιτικοί πρέπει να λάβουν «μια ολόκληρη σειρά» μέτρων πριν να δικαιολογηθεί η εισαγωγή ενός τέτοιου μέτρου.

Σύμφωνα με την Buyx, η θέση του συμβουλίου δεοντολογίας σχετικά με την πιθανή εισαγωγή γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού βασίζεται επίσης στο ποια παραλλαγή του κορωνοϊού κυριαρχεί επί του παρόντος στη διαδικασία μόλυνσης. Όταν η πλειοψηφία της επιτροπής συνέστησε την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού ορισμένων επαγγελματικών ομάδων σε «σημαντικά τμήματα του πληθυσμού» τον Δεκέμβριο, αυτή η δήλωση «έγινε ουσιαστικά υπό τους όρους της παραλλαγής Delta». Εάν τα δεδομένα στην πανδημία -για παράδειγμα λόγω της εξαιρετικά μολυσματικής παραλλαγής του όμικρον- αλλάξουν σημαντικά, πρέπει επίσης να “κοιτάξουμε ξανά τις κανονιστικές εκτιμήσεις όπως έχουν γίνει”, τόνισε. «Οτιδήποτε άλλο θα ήταν ανεύθυνο».

Τα μέλη του συμβουλίου δεοντολογίας υποστηρίζουν το «ανοιχτό των αναθεωρήσεων» και το συνιστούν στην πολιτική, δήλωσε ο Buyx στο ειδησεογραφικό περιοδικό. «Μπορεί να αλλάξουν ξανά σημαντικά πράγματα, για παράδειγμα ότι η προηγούμενη ποσόστωση εμβολιασμού για μελλοντικές, πιο αβλαβείς μεταλλάξεις είναι επαρκής για να μπούμε σε μια ελεγχόμενη ενδημική κατάσταση». Μπορεί βέβαια να συμβεί και το αντίθετο.

Είχε προηγηθεί η αναβολή συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή για γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό από τέλη Μάρτη για Απρίλιο.

Τα δεδομένα αλλάζουν παγκοσμίως…

dimpenews.com

Back to top button