ΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λουκατσένκο κατά όλων: εναντίον ρύγχους-μάσκας, καραντίνας,κατάχρηση των τεστ PCR,χειραγώγησης κι επιτήρησης πολιτών! Προβλέπει ότι θα κρατήσει πολύ η ιστορία με την πανδημία!! ΒΙΝΤΕΟ

Άστραψε και βρόντηξε ο Λουκατσένκο σε Υπουργικό Συμβούλιο. Αιχμές και σαφέστατες βολές κατά Παγκόσμιου υγειονομικού παραπετάσματος υπό το πρόσχημα ότι απευθύνεται στους Υπουργούς του. Λάβρος κατά μάσκας, καραντίνας και κατάχρηση των τεστ PCR..Η τοποθέτηση του Προέδρου της Λευκορωσίας γεμάτη μπηχτές για ομολόγους του Δύσης με μπόλικο σαρκασμό… Να περιμένει στημένα αντίποινα όπως την προηγούμενη φορά που σήκωσε μπαιράκι στο παγκόσμιο locldown και πέσαν σαν ύαινες οι ορκισμένους καταστροφείς του κόσμου να τον φάνε.

Δικτάτορας ο Λουκατσένκο;; 10 φορές Δικτάτορες οι Υποκριτές επικριτές του που παραβίασαν κάθε κοινή λογική κι αίσθημα δικαίου και επέβαλαν υγειονομικό απαρτχάιντ, ναζιστικό γκέτο, επανέφεραν μνήμες Νυρεμβέργης με υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό, στοχοποιούν και στιγματίζουν πληθυσμούς, προβαίνουν σε αντίποινα αντιφρονούντων κι επαγγελματικές εκκαθαρίσεις Μακαρθισμού, αθέτησαν Ανθρώπινα Δικαιώματα και Συντάγματα, νομοθετούν την ανισονομία και ανισοπολιτεία, καταργούν κεκτημένα αιώνων σ επίπεδο ατομικών και συλλογικών ελευθεριών…

”Αν καταλαβαίνω καλά Ντμίτρι Λεοντίνοβιτς όλος ο κόσμος σε αυτή την αίθουσα είναι καλά στην υγεία του. Μπήκατε σε καραντίνα πριν το ραντεβού με τον Πρόεδρο; Κάνατε τεστ PCR; όχι; και πως ήρθατε να δείτε τον μόνο και μοναδικό Αρχηγό του κράτους τον πρόεδρο της Λευκορωσίας χωρίς να έχετε υποβάλει σε τεστ τ’ άτομα που είναι παρόντα; τι είδους στάση είναι αυτή απέναντι σ’ αυτήν την κατάσταση για την οποία εσείς δοκιμάζετε συνεχώς να με πείσετε; Δεν σας θέτω αυτό το ερώτημα ανώφελα Ντμίτρι Λοεντίνοβιτς. Καλώς κάνατε. γιατί αυτή δεν είναι η διαδικασία που ακολουθείται εδώ. Ακόμη κι αν σε όλον τον κόσμο δεν συναντάς τους προέδρους χωρίς το μέτρο της καραντίνας. Δεν είναι για τη σημαντικότητα των τεστ που έθεσα αυτό το θέμα αλλά για να θέσω ένα άλλο.

Aν μπαίνετε στο Προεδρικό όπως σ’ έναν μύλο τότε γιατί βασανίζετε τ’ άτομα έξω; Mπορείτε να έρχεστε έτσι ενώ έκδηλα η πανδημία μαίνεται εδώ για τρίτη χρονιά,ή δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα.Κανείς ποτέ δεν ήρθε με ένα ρύγχος ( σσ μάσκα και κάνει μια χαρακτηριστική πληθωρική κίνηση) Δεν ρωτάμε κανένα αν εμβολιάστηκε ή έκανε τεστ PCR. Mόνο η Κατσάνοβα απαξιεί συνεχώς να έρχεται να βλέπει τον πρόεδρο χωρίς τεστ και τώρα έρχεται χωρίς τεστ. Τότε γιατί σημαίνουμε συναγερμό για οποιοδήποτε πολίτη σε ολόκληρη τη χώρα; Γιατί η αστυνομία κινητοποιείται για να ελέγξει αν φορούν μάσκες; Γιατί χειραγωγούμε και επιτηρούμε τα άτομα εκεί έξω το ίδιο και τις γυναίκες; Που είναι αυτός ο Υπουργός; Eγώ σας προειδοποίησα. Δεν έχετε άλλες γάτες για μαστίγωμα; Γιατί παραβιάζετε το νόμο; Δεν έχουμε κανένα νόμο που να σας δίνει το δικαίωμα να βασανίζετε τους πολίτες και να επαληθεύετε τα ρύγχη τους. Γιατί παίζετε; Kαθήστε…”

dimpenews.com

Back to top button