Διεθνή

Θα πέσουν και οι Δίδυμοι Πύργοι της Ελλάδας! Οι Δίδυμοι Πύργοι σηματοδοτούν το όμοιο φύλο ως όμοιοι όπως και το 11 ως όμοιοι αριθμοί….!

Θα πέσουν και οι δίδυμοι Πύργοι της Ελλάδας! Σημειολογία. Οι Δίδυμοι Πύργοι σηματοδοτούν το όμοιο φύλο.. όπως και το 11 ως δυο όμοιοι αριθμοί (1)….! Οι Δίδυμοι Πύργοι στη Νέα Υόρκη έπεσαν όταν δήμαρχος της πόλης ήταν ο Ρούντι Τζουλιάνι εκπεφρασμένα ομοφυλόφιλος.

H θεσμοθέτηση νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας ως και στην εκπαίδευση η εκτεταμένη μύηση προπαγάνδα διάδοση ως και διδασκαλία της και η προβολή ανάλογων προτύπων η επιβολή και η επικυριαρχία της θα φέρει τα πάνω κάτω… Υπάρχουν και πνευματικοί νόμοι που είναι αδυσώπητοι..

Στην ίδια σημειολογία οι Δίδυμοι Πύργοι σηματοδοτούν όπως και το 11 ως αναδιπλασιασμός, επανάληψη του 1, όμοιοι αριθμοί 1 προς 1 την κλωνοποίηση, την τυποποίηση, το Πανομοιότυπο…..

μα η Ελλάδα δεν έχει δίδυμους πύργους..

έχει και παραέχει…

τ΄αμερικανόφερτα ήθη θα τα πληρώσουμε ακριβά και τις πανάκριβες αμερικάνικες…. κολόν(ι)ες. Και τον ”σωτήρα” ψευδοπροφήτη μισιονάριο μορμόνο που έσκασε μύτη τελευταία από το Αμέρικα για να εκδημοκρατίσει τα ήθη των ιθαγενών.

Σήμερα είδα σε τοίχους το σύνθημα και όχι μόνο σ΄έναν τοίχο:

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ, ΑΜΕΡΙΚΑ..

dimpenews.com

Back to top button