breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εικόνες που σοκάρουν από τα «στρατόπεδα καραντίνας» στην Κίνα: Στριμώχνουν σε κοντέινερ έγκυες και παιδιά (Βίντεο)

 

Σοκάρουν οι εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν «στρατόπεδα καραντίνας», όπου οι έγκυες και τα παιδιά να είναι στοιβγαμένοι σε μικροσκοπικά κοντέινερ με ξύλινα κρεβάτια και τουαλέτα.

«Εκτεταμένοι καταυλισμοί καραντίνας με σειρές από στενά μεταλλικά κουτιά για να στεγάσουν άτομα ύποπτα για Covid-19 έχουν ξεπηδήσει στην Κίνα δείχνουν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κομμουνιστική χώρα προσπαθεί να εξαλείψει τον ιό παρά τις προειδοποιήσεις ότι η πιο μολυσματική παραλλαγή Όμικρον καθιστά αδύνατη μια στρατηγική Zero Covid, ακόμη και με τα δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποιεί το Πεκίνο», αναφέρει η Daily Mail.

Έγκυες, παιδιά και ηλικιωμένοι πιστεύεται, όπως γράφει η Daily Mail, ότι περιλαμβάνονται μεταξύ εκείνων που εστάλησαν στα στρατόπεδα της Σιάν.

Προσωπικό με ειδικές στολές προστασίας μεταφέρει τρόφιμα στους εγκλείστους των στρατοπέδων. Mάλιστα άνθρωποι που βίωσαν την εμπειρία του εγκλεισμού στις εγκαταστάσεις καταγγέλλουν ότι οι Αρχές τους άφησαν με ελάχιστη τροφή μέσα στα παγωμένα μεταλλικά κουτιά. «Δεν υπάρχει τίποτα εδώ, μόνο βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Κανείς δεν ήρθε να μας ελέγξει, τι είδους καραντίνα είναι αυτή;», διερωτώνται….

.mixanitouxronou.gr/eikones-poy-sokaroyn-apo-ta-stratopeda-karantinas-stin-kina-strimochnoyn-se-konteiner-egkyes-kai-paidia-vinteo/

Back to top button