breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Steve Kirsch> Tα mRNA εμβόλια είναι θανατηφόρα. Προσφέρω στο MIT 10 εκατομμύρια δολάρια εάν ο συνιδρυτής της Moderna Robert Langer με κερδίσει στο debate

Πέθανε ο καθηγητής του MIT Paul Lagace από το εμβόλιο; Πέθανε απροσδόκητα 4 μήνες αφότου έκανε το εμβόλιο του!

 

Eίναι, το λιγότερο, συγκλονιστικό.

Ο Steven Todd Kirsch είναι Αμερικανός επιχειρηματίας. Έχει ξεκινήσει πολλές εταιρείες και ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που εφηύραν το ασύρματο οπτικό ποντίκι. Ο Kirsch είναι φιλάνθρωπος υποστηρικτής της ιατρικής έρευνας.

By Wrong Man

Με παρέμβασή του λίγα 24ωρα πριν υποστηρίζει “νομίζω ότι τα mRNA εμβόλια είναι θανατηφόρα. Τα στοιχεία είναι σε κοινή θέα. Είμαι τόσο σίγουρος ότι τα δεδομένα το υποστηρίζουν, ώστε είμαι πρόθυμος να δωρίσω 10 εκατομμύρια $ στο MIT εάν χάσω τη συζήτηση. Η αρχική μου προσφορά ήταν 1 εκατομμύριο $. Τώρα το ανεβάζω στα 10 εκατομμύρια δολάρια για να μπορέσουμε να συζητήσουμε την επιστήμη. Ο καθηγητής Langer μπορεί να προσκαλέσει όσα άτομα χρειάζεται. Θα είμαι μόνος και θα έχω το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη μου. Ο δείκτης h του Langer είναι στρατοσφαιρικός 316. Ο δικός μου είναι 7. Θα χάσει αν δεχτεί. Ο καθηγητής του Ινστιτούτου MIT Robert Langer είναι συνιδρυτής της Moderna. Είναι δισεκατομμυριούχος. Τα 10 εκατομμύρια δολάρια είναι εύκολα προσιτά από αυτόν.

Μόλις του άφησα ένα τηλεφωνικό μήνυμα όπου προσφέρθηκα να δωρίσω 10 εκατομμύρια δολάρια στο MIT εάν θα συζητούσε μαζί μου όταν θα μιλήσω στο MIT στις 30 Νοεμβρίου στο Kirsch Auditorium. Αν κερδίσει, θα κάνω τη δωρεά. Αν χάσει, δωρίζει 10 εκατομμύρια δολάρια στο VSRF.

Είμαι ακόμη πρόθυμος να κάνω τη συζήτηση με το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη μου για να είμαι δίκαιος.

Μέχρι στιγμής, καμία λέξη από τον καθηγητή Langer. Έκανα μια παρόμοια προσφορά στον Πρύτανη Επιστημών του MIT, Nergis Mavalvala: μπορείτε να φέρετε όσους ανθρώπους θέλετε για να υπερασπιστείτε τη θέση του MIT για τον εμβολιασμό των φοιτητών. Θα έρθω μόνος μου, οπλισμένος με το slide deck και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης μου.

I think the mRNA shots are deadly. The evidence is in plain sight. I’m so confident that the data supports this that I’m willing to donate $10M to MIT if I lose the debate. I believe my friend MIT Professor Paul Lagace was killed by the COVID vaccine

What does that tell you?

Πέθανε ο καθηγητής του MIT Paul Lagace από το εμβόλιο; Πέθανε απροσδόκητα 4 μήνες αφότου έκανε το εμβόλιο του για τον COVID. Αυτή είναι η πιο πιθανή στιγμή θανάτου μετά από 2η βολή. Το MIT δεν αποκάλυψε ποτέ την αιτία του θανάτου του. Ήταν το πιο γεμάτο ζωή άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ.

Ο καθηγητής Langer δεν θα δεχτεί ούτε θα στείλει μια ομάδα ανθρώπων στη θέση του. Αν εμφανιστεί, θα χάσει. Αυτό θα κατέστρεφε την εταιρεία του. Οπότε θα αγνοήσει την προσφορά μου.

Γιατί; Επειδή τα στοιχεία είναι συντριπτικά ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τα εμβόλια για τον COVID.

Είναι πολύ πιθανό ο φίλος μου, καθηγητής του MIT, Paul Lagace, να σκοτώθηκε επίσης από τον πυροβολισμό του COVID. Ο Paul και εγώ ήμασταν στην ίδια σουίτα στο MIT για 4 χρόνια. Ο Ο Paul πέθανε στη δική του πισίνα (πνίγηκε). Ο Paul εμβολιάστηκε με το εμβόλιο για τον COVID. Πέθανε περίπου 100 ημέρες μετά τον εμβολιασμό που είναι ο πιο πιθανός χρόνος για να πεθάνει μετά τη δεύτερη βολή.

Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αλλά μέχρι στιγμής, σχεδόν όλοι όσοι υποστηρίζουν την «ασφαλή και αποτελεσματική» αφήγηση αρνούνται να συζητήσουν τα στοιχεία. ακόμη και για ένα έπαθλο 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τι σας λέει αυτό;

 

 

Σε άλλη ανάρτησή του ο Steve Kirsch συντρίβει τα “μαθηματικά” της Λιθουανίας όσο αφορά τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 ως εξής>

Αυτό δεν είναι αστείο. Ακούγεται σαν αστείο, αλλά είναι αληθινό και έχω τα έγγραφα για να το αποδείξω.

Η Λιθουανία έχει βρει μια εξαιρετική μέθοδο για να κάνει τα εμβόλια Covid ασφαλή.

Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2021, οι γιατροί έπρεπε να αναφέρουν όλες τις παρενέργειες όλων των εμβολίων στην Κρατική Υπηρεσία Ελέγχου Φαρμάκων της Λιθουανίας.

Ωστόσο, ξεκινώντας από τις 30 Οκτωβρίου 2021, το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας της Λιθουανίας άλλαξε το Διάταγμα για την «Καταγραφή των επιπλοκών μετά τον εμβολιασμό και την παροχή πληροφοριών σχετικά με αυτές».

Από τις 30 Οκτωβρίου 2021, απαγορεύτηκε στους Λιθουανούς γιατρούς να αναφέρουν επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό των εμβολίων κατά του Covid.

Από τις 30 Οκτωβρίου 2021, οι Λιθουανοί γιατροί πρέπει να συνεχίσουν να αναφέρουν επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό όλων των εμβολίων, εκτός από τα εμβόλια Covid.

Οι γιατροί απλά δεν μπορούν να αναφέρουν τις επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό των εμβολίων κατά του Covid, αλλά πρέπει να αναφέρονται οι παρενέργειες όλων των άλλων εμβολίων.

Άλλα έθνη πιθανότατα θα αντιγράψουν αυτή τη σημαντική μέθοδο!

 

 

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

 

Στο μεταξύ

Γιάννης Στεφανάκος> Πέθανε ξαφνικά και ο 57χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός. Είχε κάνει τα εμβόλια COVID-19

kourdistoportocali.

Back to top button