Διεθνή

Απαράδεκτες εικόνες από την Πόλη! Πρόκληση η αποδοχή υποδοχής Τσαβούσογλου 1 μέρα μετά την Άλωση και το ξεσάλωμα αυτής!

Απαράδεκτες εικόνες από την Πόλη! Πρόκληση η αποδοχή υποδοχής Τσαβούσογλου 1 μέρα μετά την Άλωση και το ξεσάλωμα αυτής! Αγνώριστη η Αγιά Σοφιά… Kανένας σεβασμός στο μνημείο εκ νέου βεβήλωση….. κι αύριο θα έχουμε σιρόπια πολίτικα. Εδώ η νέα κακοποίηση του μνημείου χρήζει άμεσα διαβήματα προς πάσαν κατεύθυνση..Οι προθέσεις των Τούρκων είναι ξεκάθαρες παίζουν με ανοιχτά χαρτιά…..

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: “Συγχαρητήρια για την 568η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, μιας από τις πιο ένδοξες νίκες της ιστορίας μας”, στο Twitter.

Υπενθύμισε το ρητό του Προφήτη Μωάμεθ σχετικά με την κατάκτηση: “Η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί. Τι σπουδαίος διοικητής είναι ο διοικητής που την κατακτά, πόσο σπουδαίος στρατός είναι αυτός ο στρατός.”

Ο Ερντογάν είπε: «Γιορτάζω με ευγνωμοσύνη και σέβομαι τον Μωάμεθ τον Κατακτητή και τον ένδοξο στρατό του, που πρόσθεσαν αυτή τη μοναδική πόλη στην κληρονομιά του πολιτισμού μας». Κι αύριο υποδεχόμαστε Τσαβούσογλου….αφού το καψαν στην Αγια Σοφιά …

dimpenews.com

Back to top button