Ελλάδα

Γιατρός Niκoς Mixας: “Xοpnγoύvται εμβoλiα πεipαματikά και xάvεται koσμos.Aυτό εivαι τpέλα”

O Nίκος Μίχας που εδώ και αρκετά χρόνια είναι γιατρός και εργάζεται στο δημόσιο νοσοκομείο Γεννηματάς είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις τον Νοέμβριο του 2020 όταν είχε γράψει στο προφίλ του στο facebook για το εμβόλιο για τον κορονοϊό το οποίο τότε ήταν σε φάση έρευνας και προετοιμασίας: “Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης”.

Τότε ο τραγουδιστής και γιατρός που τον είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά στο Fame Story είχε κατεβάσει το επίμαχο post ενώ μετά το σάλο που είχε προκαλέσει η ανάρτησή του είχα επανέλθει με νέα ανάρτηση.

Σήμερα και ενώ ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει προχωρήσει στους εμβολιασμούς ο Νίκος Μίχας επανέρχεται στο θέμα του εμβολίου με ένα νέο post κατά του εμβολίου : “Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος. Αυτό είναι τρέλα” έγραψε.

 Πηγή    

Να σημειώσουμε ότι δέχθηκε πολλά σχόλια άλλα αρνητικά και άλλα θετικά αλλά και ερωτήσεις όπως το τι πρέπει να γίνει…

πηγη: tlife.gr

Back to top button