breaking newsΔιεθνή

Η Συρία απείλησε τη Dimona και το ”πράσινο” Ισραήλ ξεφόρτωσε σε μια αποθήκη πλαστικών υλικών..Γιατί χτύπησε τώρα το Ισραήλ…

Η Συρία απείλησε τη Dimona και το ”πράσινο” Ισραήλ ξεφόρτωσε σε μια αποθήκη πλαστικών υλικών..

Το Ισραήλ βομβάρδισε μέσα στη νύχτα κατά την προσφιλή τακτική του τη Συρία. Η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε σήμερα μια ισραηλινή επίθεση που πραγματοποιήθηκε από τα τα ΝΔ της Λαοδίκειας-Λατάκια κατά σημείων στην μεσογειακή ακτή της Συρίας και κατέρριψε έναν αριθμό από αυτούς.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο SANA ότι το Ισραήλ επιτέλεσε στις 2.18h της 5/5/21 μια αεροπορική επίθεση που είχε σαν αποτέλεσμα να μαρτυρήσει ένας πολίτης και να τραυματιστούν 6 άλλοι εκ των οποίων 1 παιδί σύμφωνα με τον προκαταρκτικό απολογισμό αλλά να σημειωθούν και υλικές ζημιές κυρίως σε μια εγκατάσταση βιομηχανική παρασκευής πλαστικών υλών. Iσραηλινοί πύραυλοι έπληξαν την πόλη Al-Haffah, στα ΒΑ της Λαοδίκειας και στο Masyaf πόλη της Χάμα μόνιμο στόχο του Ισραήλ που βρίσκεται περίπου στη μέση μεταξύ Tartus και Hama.

Γιατί τώρα:

η ισραηλινή επίθεση ήταν αναμενόμενη καθώς

-ο Πρόεδρος Άσαντ χθες επισκέφθηκε την βιομηχανική ζώνη στην πόλη Hessya στη Homs και είχε συνάντηση με εργάτες.Κάθε φορά που ο Άσαντ περιηγείται τη συριακή επικράτεια το Ισραήλ προβαίνει σε αντίποινα…

-ο Πρόεδρος Άσαντ θα είναι ένας από τους 3 υποψήφιους για το προεδρικό χρίσμα στις προεδρικές εκλογές που θα διενεργηθούν στις 26 Μαίου και χθες ήταν η πρώτη του προεκλογική εκστρατεία καθώς το Ανώτερο Συνταγματικό Δικαστήριο της Συρίας ενέκρινε χθες την αίτηση του προέδρου της χώρας Μπασάρ αλ Άσαντ. Η αυτοαποκαλούμενη ”συριακή αντιπολίτευση” που δεν έχει κανένα κοινοβουλευτικό στάτους καταγγέλει όπως και οι πάτρωνές τους οι ΗΠΑ εκλογές φάρσα αλλά μεγαλύτερη φάρσα από την υπόσταση αυτής της συριακής αντιπολίτευσης δεν υπάρχει όπως και από την δημοκρατική ευαισθησία των ΗΠΑ γνωστή τοις πάσι.

-ως αντίποινα για το συριακό πύραυλο που απείλησε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Dimona στο Ισραήλ πριν μερικές μέρες.

-Το Ισραήλ είθισται να χτυπάει συριακούς στόχους ανήμερα ή παραμονές του Ορθόδοξου Πάσχα που γιορτάζεται περίλαμπρα ως Λαμπρή πραγματική στη Συρία. Επειδή όμως το φετεινό Ορθόδοξο Πάσχα στις 2 Μαίου συνέπεσε να είναι Ημέρα πένθους στο Ισραήλ λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος με τους φονταμενταλιστές υπερεθόδοξους στο όρος Μερόν το Ισραήλ μετέθεσε για 2 μέρες την πασχαλινή επιδρομή κατά Συρίας πλήττοντας σημειολογικά μια πόλη που έχει ελληνιστικό όνομα Λαοδίκη και β΄είναι πρωτοχριστιανικό λίκνο με τεράστιο χριστιανικό βάρος και ιστορία.

-Το Ισραήλ σπάνια χτυπάει εκεί κάτω από τη μύτη των Ρώσων που εδρεύουν με βάσεις σε αυτή την περιοχή αλλά επιδεή είναι λίκνο της οικογένειας Άσαντ είχε έναν παραπάνω λόγο να το κάνει.

-To Israel χτύπησε αποθήκη πλαστικών υλικών γιατί ο Άσαντ πήγε σε εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών υλικών για ν΄αντισταθεί στο πνεύμα του Νταβός κατά του πλαστικού να σώσουν τον πλανήτη οι καταστροφείς του που γι αυτό θέλουν ερημοποίηση αστικού περιβάλλοντος για λιγότερη μόλυνση κλπ στ πλαίσια της Μεγάλης Επαναφοράς…

Εικόνα

Είναι μια επίθεση Ασαντοκεντρική….κι όχι μόνο

Aucune description de photo disponible.
Damascus Ανάσταση
Peut être une image de 6 personnes, personnes debout et intérieur
Δαμασκός ναός Τιμίου Σταυρού κανονική Ανάσταση
Peut être une image de texte
Δαμασκός κανονική Μεγάλη Παρασκευή Επιτάφιος

dimpenews.com

Back to top button