Ελλάδα

Κι άλλοι νεκροί απο τα εμβoλια της σωτηρίας μας: Ένας σε Σκυδρα και ένας σε Χαμέζι Σητείας στη Κρήτη ! ! !

Τελικα μηπως απο τα εμβολια εχουμε περισσοτερα θυματα απ την κορωνογριπη;ΘΑΝΑΤΟΣ 1.Ανακοπή καρδιάς υπέστη 67 χρονη γυναίκα ΣΗΜΕΡΑ 07/05/21 απο την Σκύδρα λίγες ώρες μετά την 2η δόση του εμβολίου. Η γυναίκα λίγες ώρες μετά την 2η δόση του εμβολίου αισθάνθηκε έντονη ανησυχία και οι οικείοι της την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο στον δρόμο υπέστη ανακοπή καρδιάς και στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο Θανατος της.

ΘΑΝΑΤΟΣ 2.Ένας ηλικιωμένος άνδρας απο το Χαμέζι Σητείας άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του (07/05/21) για τον κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.Ο  85χρονος έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου σήμερα και όσο ανέμενε στην αίθουσα αναμονής, έχασε τις αισθήσεις του.Οι Γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν ωστόσο, ο ηλικιωμένος κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.

Μετα την 44χρονη στην χαλάστρα Θεσσαλονικης δυο ακόμη θάνατοι μετα την τελευταία Ιατρική πράξη του εμβολιασμού τους σε Σκύδρα και Σητεία προτίθενται στο θανατικό μετα τους εμβολιασμούς των.. Δυστυχώς πηγαίνουν σαν τα πρόβατα να εμβολιαστούν ενω το δηθεν εμβόλιο είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ εως το 2023 και γίνονται Κλινικές δοκιμές στους ανθρώπους ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!! Μάλιστα η Κυβέρνηση εχει υπογράψει με τις Φαρμακευτικές οτι δεν εχουν καμία ευθύνη για θανάτους και παρενέργειες ..

Τελος σημειώνουμε όπως έχουν καταγγείλει οι Ιατροδικαστές στη χωρα μας δεν υπάρχει το γονιδίωμα του ιου και συνεπώς δεν υπάρχει θάνατος απο Κορωνοιό και το κυριότερο…Πως έφτιαξαν Τεστ που δεν εχουν το γονιδίωμα?? Πως έφτιαξαν εμβόλια χωρις το γονιδίωμα?? Οι Γιατροί στο κοσμο που δεν τα αρπάζουν απο τις Φαρμακευτικές αναφέρουν οτι τα “εμβόλια” περιέχουν ουσίες για την μείωση πληθυσμού…

πηγη 

Back to top button