Ελλάδα

Τι εχουν να πουνε γι αυτα οι φωστnρες μας; Ταχυδακτuλουργικα κολπα ειναι; Για διαβαστε, για δειτε βiντεο…

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΕΣΤ! ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΟΥ…

Ότι μου έστειλαν και είναι διασταυρωμένο λόγω αντιπροσώπου μου στην Αλβανία, πόλη Φιέρι. 

Ο απλός λαός, εμού συμπεριλαμβανομένου, δεν ανήκουμε στους αποκαλούμενους από την Κυβέρνηση ψεκασμένους (όλο ταμπέλες θέλετε να βάζετε, γνωστή η τεχνική πιά) ούτε στους συνομωσιολόγους. Όμως, ανησυχούμε. Ζητούμε ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!

Στις φωτογραφίες 1 και 2, έχουμε τα αποτελέσματα του εμβολιασμού μετά την 2η δόση Pfizer, σε νοσηλεύτρια πολυκλινικής στο Fieri Αλβανίας. Η πηγή είναι έγκυρη από αντιπρόσωπο του MenidiMedica, του οποίου η γυναίκα δουλεύει εκεί και η κοπέλα είναι συνάδελφος της. Στην φωτογραφία 3, έχουμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το εμβόλιο Sinovac της Κίνας. Τα βίντεο απλά δείχνουν το αυταπόδεικτο.

Παρατηρήθηκε ότι ο μαγνητισμός παρατηρείται και στα δύο χέρια για το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ στα υπόλοιπα παρατηρείται μόνο στο χέρι που εισχώρησε το εμβόλιο.

Όπως καταλαβαίνετε αν επιθυμείτε να γίνετε ένας από τους Avengers ή Justice League, προτιμήστε AstraZeneca θα έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Τι είδους παρενέργειες είναι αυτές που μετατρέπεται ένας απλός άνθρωπος σε magnetman / magnetwoman? Ούτε τσίμπημα από δηλητηριώδη αράχνη να ήταν να γινόμασταν spiderman. 

Είναι θέμα παρτίδας παραγωγής; Εξηγήστε μας!!!

Τι έχετε να δηλώσετε αγαπητοί:

ΕΜΑ, 

Pfizer, 

Moderna,

 Sinovac,

Astrazeneca Και τα λοιπά μέλη των συμβουλίων σας,

Ούρσουλα Φον Ντερ Λαινεν, 

Tedros του Π.Ο.Υ.,

αγαπητέ πρόεδρε της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αυτά τα φανταστικά αποτελέσματα;

Τι έχετε να δηλώσετε αγαπητοί:

Κικίλια που είστε Υπουργός Υγείας,

Τσίπρα, Γεννηματά, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλε που απαρτίζετε την αντιπολίτευση και θα έπρεπε να έχετε ήδη πάρει θέση πάνω στην δημόσια υγεία…

Που είναι η επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης; Λάβατε τέτοιες καταγγελίες; Και αν ναι που θάφτηκαν;

Κυβερνήσεις των Εθνών, τι ρόλο παίζετε; Γιατί τέτοια πρεμούρα να προωθήσετε τα εμβόλια με έμμεσες απειλές; Αποδείξτε μας με αληθινά δεδομένα και στοιχεία ότι όλα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ. Αλλιώς μην περιμένετε οι άνθρωποι να παραμείνουν σιωπηλοί. Οι άνθρωποι θα μιλούν, οι άνθρωποι θα αντιδρούν σε κάθε τι το αφύσικο και το απάνθρωπο. 

Για έναν ιό που υπό κανονικές συνθήκες η θνησιμότητα του είναι στο 0,02%, το να προωθείς εμβόλια που ανεβάζουν τους θανάτους μέχρι και 2% κάπου αλλού αποσκοπεί… Για ποιο ισοζύγιο όφελος/βλάβη υπέρ του ασθενούς μιλάμε;

Μετά τιμής και σεβασμού προς το συνάνθρωπο τον απλό και πονεμένο άνθρωπο, ανεξαρτήτως χώρας και φυλής.

Dimitrios Pontikas

Back to top button