Ελλάδα

Ακόμη και οι ασθενείς του Δρομokαΐτειου αρνoύνται να εμβoλιασθoύν ! ! ! Παραπέμπουν στο πειθαpχικό τον γιατpό που τόλμnσε να μιλnσει κατά των εμβoλίων….

Πανικός και αναστάτωση προκλήθηκε στο Δρομοκαΐτειο όταν 10 ασθενείς που είχαν προγραμματίσει να εμβολιαστούν αρνήθηκαν την τελευταία στιγμή να κάνουν το εμβόλιο…


Πρόκειται για 10 ασθενείς που διαμένουν σε ξενώνα εκτός του νοσοκομείου και μάλιστα έχουν άδεια να κινούνται και εκτός της δομής τους που βρίσκεται στην Αττική. Το Δρομοκαΐτειο εξασφάλισε για σήμερα 70 εμβολιασμούς σε ασθενείς και υγειονομικούς.

Τους άλλαξε γνώμη ο ψυχίατρος

Αν και οι 10 ασθενείς είχαν πεισθεί να εμβολιαστούν με προγραμματισμένα ραντεβού μαζικά άλλαξαν γνώμη επικαλούμενοι τις οδηγίες που πήραν χθες βράδυ από ψυχίατρο του νοσοκομείου που τους επισκέφθηκε εκτάκτως στη δομή.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Τελικά μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις πείστηκαν να κάνουν το εμβόλιο οι πέντε από τους 10 ασθενείς που αρνήθηκαν. Οι υπόλοιποι πέντε αρνήθηκαν να εμβολιαστούν παρά τις παραινέσεις παθολόγων και άλλων ψυχιάτρων.

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό

Αμέσως ενημερώθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και η ΠΟΕΔΗΝ η οποία μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του ψυχιάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ψυχίατρος εργάζεται εδώ και 4 χρόνια στο Δρομοκαΐτειο και στο παρελθόν είχε αναφερθεί και πάλι κατά των εμβολιασμών χωρίς όμως να πάρει έκταση το θέμα. 

Αυτή τη φορά η διοίκηση του νοσοκομείου αναμένεται να τον παραπέμψει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

πηγη 

Back to top button