Διεθνή

Γαλλίδα γιατρός καταγγέλει ότι ανεύθυνοι εμβολιάζουν άτομα που νόσησαν από covid19 κι είχαν τέλεια ανοσία..Αποτέλεσμα τρομερές κεφαλαλγίες!

Γνωστή Γαλλίδα γιατρός ενδοκρινολόγος-γυναικολόγος που απόκτησε αναγνωρισιμότητα από τις μάχες τη κατά της σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών και την τελευταία περίοδο ως υπέρμαχος της ελεύθερης συνταγογράφησης καταγγέλει την ανευθυνότητα ιθυνόντων που διαχειρίζονται τον εμβολιασμό.Υπέπεσε στην αντίληψη της ότι ”2 ασθενείς που είχαν Covid εδώ και πάνω από 6 μήνες και είχαν τέλεια ανοσία ( ορολογίες IgG +) εμβολιάστηκαν από ανεύθυνους. (Ανυπόφορες ) κεφαλαλγίες κατά τη διάρκεια 3 ημερών, Μην αγγίζετε τους ανοσοποιημένους ασθενείς.”

Φαίνεται είναι διαδεδομένο το σπορ αφού υπήρξε περίπτωση σήμερα ατόμου που εμβολιάστηκε στη Γαλλία ενώ είχε νοσήσει από covid19. Καθώς προσήλθε και το είπε του είπαν και γιατί ήρθες να εμβολιαστείς τότε. Παρά ταύτα του έκαναν μια α΄δόση εμβολίου όπως του είπαν Pfizer και του συνέστησαν να μην προσέλθει για την δεύτερη. Εν γνώσει τους για την αντένδειξη τον εμβολίασαν γιατί προφανώς ήθελαν έναν ακόμη αριθμό εμβολιασμένου στη λίστα.. Φαίνεται ότι κατά σύστημα παραβιάζονται βασικές αρχές για ν’αυγατίσουν τη στατιστική…

Επίσης σ΄ένα άλλο μέτωπο στα απόνερα του παράλογου διαρκούς lockdown παρατηρείται κορεσμός στα ψυχιατρεία και στις νευρολογικές κλινικές και στις ψυχιατρικές πτέρυγες των δημόσιων νοσοκομείων στη Γαλλία από τα ψυχολογικά θύματα αυτής της διαχείρισης υγειονομικής κρίσης. Καταστροφή πάρα πολλά άτομα που χρήζουν νοσηλείας δεν βρίσκουν να εισαχθούν.

dimpenews.com

Back to top button