breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Χαλάστρα….44χρονη μητέρα ανήλικων τέκνων πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό!!!!

Χαλάστρα…..44χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης πέθανε λίγες ώρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας της πριοχής.Σχεδόν 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της πέθανε..

Η γυναίκα εμβολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και, σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύζυγός της στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Μετέπειτα ”εμφάνισε πυρετό, που αντιμετώπισε με αναλγητικό, ενώ στη συνέχεια εμφάνισε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στις 04.30 τα ξημερώματα της Τρίτης παρά τις προσπάθειες των γιατρών που έσπευσαν στο σπίτι της.” αναφέρει το voria. Στο σπίτι ……κατ΄οίκον θάνατος εξπρές μετά τον εμβολιασμό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ιατροδικαστική εξέταση που όμως οι οικείοι της αποθανούσης δεν αποδέχονται τα αποτελέσματα της έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από καρδιακή ανακοπή, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες η 44χρονη φέρεται να εμφάνισε ιστορικό παλιού εμφράγματος και θρομβώσεων.

Η οικογένεια δηλώνει ότι έχαιρε άκρας υγείας.

Κι έτσι να είναι πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά κι αντικειμενικά σε ποιό βαθμό έστω και κατ΄ελάχιστον που όμως μπορεί να απέβη μοιραίο να συνέβαλε το εμβόλιο για να πάει μπαμ και κάτω η δυστυχής;;;

Σχετικά με πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό της, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξε κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις για την μικροσκοπική ανάλυση των δειγμάτων.Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα αναμένονται σε τρεις μήνες. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…..Άλλοι υποθέτουν άλλα.

Ο κ. Γιώργος Χρούσος, Καθηγητής Παιδιατρικής ΕΚΠΑ και Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών:  «Θα μπορούσε να είναι αλλεργικό. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει η γυναίκα, διερωτάμαι μήπως είχε σοβαρή κρίση άσθματος. Όσοι έχουν αλλεργίες το λένε. Προφανώς η νέα γυναίκα δεν το ήξερε.

Είναι πολλές οι αλλεργίες που έχουν εμφανιστεί χωρίς ιστορικό, εκεί είναι δύσκολο να προβλέψεις».Δηλ. αναιρούν την συσχέτιση επιβαιώνοντάς την.

Αν είχε ευαισθησία σ’ αλλεργίες τότε το εμβόλιο επέδρασε..Αν ήταν καρδιακή και δεν το ήξερε τότε το εμβόλιο ενδεχομένως και πάλι συνέβαλε καθοριστικό καθώς είναι το timing του θανάτου που υποδηλώνει..

Η οικογένεια έχει αναθέσει σε τεχνικό σύμβουλο παράλληλη ιατροδικαστική έρευνα καθώς και εκπροσώπηση από δικηγόρο, ενώ διεμήνυσε ότι δεν αποδέχεται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τις δραματικές τελευταίες στιγμής της νεαρής συζύγου του περιγράφει στο mega o σύζυγος αυτόπτης στις τελευταίες στιγμές της. Tονίζει πως αφού η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο έφαγαν μαζί και «δεν έδειξε κάποια προβλήματα».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας όταν ανέβασε δέκατα. Ωστόσο «πέρασε λίγη ώρα και κοιμηθήκαμε».

«Ξύπνησα το πρωί από τα μουγκριτά της, έπαιρνε μια ανάσα ανά δύο με τρία λεπτά» ισχυρίζεται ο σύζυγος.

Άμεσα κάλεσε ασθενοφόρο και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας όπου και τελικά κατέληξε. Ο σύζυγος καταλήγει στο ότι «δε γίνεται να έχουμε σάπιο κρέας και να το προσφέρουμε στον κόσμο να το φάει».

Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ευθύνεται το εμβόλιο….

Aσυσχέτιστο…;;;;;;

dimpenews.com

Back to top button