breaking newsΔιεθνή

Χτύπησε ο Νασράλα:Όταν ισλαμικά,χριστιανικά ιερά σ’Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζουν πραγματική απειλή,δεν έχουν νόημα κόκκινες γραμμές ή ψευδοσύνορα!Η επίθεση στην Ιερουσαλήμ θα σημάνει περιφερειακό πόλεμο!

Οι εκτοπισμοί σε Sheikh Jarrah είν’ 1 ακόμη βήμα προς Εξ-Ιουδαϊσμό! H Συμφωνία Αιώνα καταρρίφθηκε!

Χτύπησε ο Νασράλα….Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Seyyed Hassan Nasrallah δήλωσε σήμερα 25/5/21:” Όταν οι ισλαμικοί, χριστιανικοί ιεροί χώροι στην Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζουν πραγματική απειλή, τότε δεν υπάρχει νόημα για τις κόκκινες γραμμές ή τα ψευδοσύνορα.” Έτσι μίλησε ο Νασράλα…..

Aυτά δήλωσε στην τηλεοπτική ομιλία του επ΄ευκαιρία της γιορτής της απελευθέρωσης 25 Μαίου 2000.

Tόνισε: Σήμερα γιορτάζουμε δύο μεγάλες νίκες, την 25η Μαΐου 2000 στον Λίβανο και την 21η Μαΐου 2021 στη Γάζα..αναφέρει το al manar και προσθέτει αποσπάσματα:

Παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις στη Γάζα από τις πρώτες μέρες… Συγχαίρουμε την Αντίσταση στην Παλαιστίνη για τη μεγάλη της νίκη.Τα παλαιστινιακά κινήματα αντίστασης και οι στρατιωτικές ταξιαρχίες έδειξαν μεγάλη γενναιότητα στην τελευταία μάχη. H Gaza δεσμεύθηκε σε μια μάχη για να προστατεύσει την Ιερουσαλήμ/Al-Quds. Η Γάζα θυσίασε τους δικούς της ανθρώπους για χάρη της Ιερουσαλήμ/ Al-Quds ή του τζαμιού Al-Aqsa, αυτό αποκαλύπτει μεγάλη γενναιότητα και αρετή. Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν αλαζονικό καταπιεστικό εχθρό, αλλά είναι ηλίθιος
Ο Νετανιάχου και η ομάδα του πίστευαν ότι θα αντιμετωπίσουν μόνο κάποιες δηλώσεις και καταγγελίες για τις ενέργειές τους στη συνοικία Σεΐχ Τζαρά, δεν περίμεναν να παρεμβεί η Γάζα και να κάνει αυτό το ιστορικό βήμα.
Ο εκτοπισμός που πραγματοποιείται στην οδό Sheikh Jarrah δεν είναι φυσιολογική εξέλιξη, λαμβάνοντας υπόψη τον συμβολισμό αυτής της γειτονιάς. Είναι ένα βήμα ακόμη προς τον Εξ-ιουδαισμό της Ιερουσαλήμ…!!

Ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της μάχης “Al-Quds sward” είναι ότι έδειξε ξανά στην περιοχή τον πραγματικό εχθρό.
Η μάχη “Al-Quds sward” υπενθύμισε στον κόσμο το πραγματικό πρόσωπο του Ισραήλ ως οντότητας απαρτχάιντ
Μετά τη μάχη του «Al-Quds sward» μπορούμε να πούμε ότι η «συμφωνία του αιώνα» κατέπεσε.
Η μάχη “Al-Quds sward” αναβίωσε τον πολιτισμό και το πνεύμα της ένοπλης αντίστασης για την απελευθέρωση της γης. Η μάχη “Al-Quds sward” αποκάλυψε την ενότητα του παλαιστινιακού λαού. Αναβίωσε την παλαιστινιακή υπόθεση σε όλο τον κόσμο και την επέβαλε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τα κινήματα αντίστασης σε αυτήν την περιοχή δεν θα αφήσουν το Αλ-Κουντ να καταστραφεί
Ο Sayyed Nasrallah απευθύνεται στην ηγεσία του εχθρού: Θα πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας μετά τη μάχη με τη Γάζα και να γνωρίζετε ότι η επίθεση του Al-Quds, του τζαμιού Al-Aqsa και των ισλαμικών ιερών χώρων είναι σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη επίθεση..

Tέλος απειλεί το Ισραήλ με περιφερειακό πόλεμο εάν το εβραϊκό κράτος αγγίξει την Ιερουσαλήμ. “Το Masjid al-Aqsa και η Ιερουσαλήμ δεν θα σημαίνουν μόνο στρατιωτική απάντηση από τη Γάζα. Η επίθεση στην Ιερουσαλήμ θα σημάνει περιφερειακό πόλεμο”.

dimpenews.com

Back to top button