breaking newsΔιεθνή

Ο Ζελένσκι ο Ζηλωτής των Ουρανών -le zèle/zeal ( o ζήλος) του ουρανού (sky)-είναι Ψευδομεσσίας; ”ο ζήλος του οίκου σου κατέφαγε με….” Ως και οι πολιτικοί επιστήμονες στη ρώσικη κρατική tv τον αποκαλούν Αντίχριστο ή μικρό δαίμονα.. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζελένσκι ο Ζηλωτής των Ουρανών είναι Ψευδομεσσίας; Ο Ζελένσκι ο Ζηλωτής των Ουρανών -le zèle/zeal ( o ζήλος) του ουρανού (sky)-είναι Ψευδομεσσίας; ”Ὅτι ὁ ζῆλος τοῦ οἴκου σου κατέφαγέ με, καὶ οἱ ὀνειδισμοὶ τῶν ὀνειδιζόντων σε ἐπέπεσον ἐπ᾿ ἐμέ”

Η πολιτική εσχατολογία διαπερνάει το πολιτικό λόγο στα πλατό της κρατικής ρώσικης τηλεόρασης Ρωσσία 1. Το debate που ακολουθεί είναι ενδεικτικό το πως Ρώσοι πολιτικοί επιστήμονες εκλαμβάνουν το ουκρανικό και μάλιστα τη φιγούρα Ζελένσκι..Η ρωσική τηλεόραση συζητά εάν ο Ζελένσκι είναι ο «Αντίχριστος» ή ένας «Μικρός Δαίμονας» σύμφωνα με το newsweek μετά τις τελευταίες διώξεις που εξήγγειλε κατά της Εκκλησίας.

Πιστεύω ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία θα πρέπει να διακηρύξει ότι ο Ζελένσκι είναι ο ερχομός του Αντίχριστου” δηλώνει ο Araik Stepanyan μέλος του Προεδρείου της Ακαδημίας Γεωπολιτικών προβλημάτων. ‘‘Αυτός είναι ο επίσημος Αντίχριστος . Από μια άποψη της Ορθοδοξίας αυτός ο άνδρας είναι ο κλασικός Αντίχριστος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το επώνυμό του. Πρέπει απλά να καλούμε τον Ζελένσκι Αντίχριστο. Αυτός το επισημοποίησε επίσημα εμπράκτως και γραπτώς. Έκανε ένα deal με το διάβολο εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις του από αυτό το συμβόλαιο. Δεν μπορεί να υπάρξει διπλωματία ή οικειότητα με αυτό. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η καταστροφή της Ορθοδοξίας και η εκρίζωσή της λαμβάνει χώρα”.

Alexander Kamkin (πολιτικός αναλυτής): Araik κολακεύεις το Ζελένσκι αποκαλώντας τον Αντίχριστο. Αυτός είναι ακριβώς ένας μικρός δαίμονας αλλά τίποτα παραπάνω. Ναι υπηρετεί τον Αντίχριστο, χτίζει πέτρα πέτρα..

Araik Stepanyan: Αγαπητέ μου υπάρχει τόσο πολύ αίμα, μια θάλασσα από αίμα. Μια θάλασσα από ουκρανικό αίμα, ένα σχίσμα στην Εκκλησία. Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί από ένα μικρό δαίμονα. Αυτός είναι οριστικά ο Αντίχριστος. Αυτός ο Αντίχριστος πρέπει να τελειώσει.

Alexander Kamkin: Υπερεκτιμάς το Ζελένσκι…”

Ένας μεσσιανισμός ανεκπλήρωτος υπάρχει κι αυτός είναι του Αντιμεσσία των Ζελένσκηδων.

Η εικόνα του θηρίου….Ο Ζελένσκι είναι η εικόνα του. Κια η εικόνα του είναι παντού. Σε όλα τα Κοινοβούλια του κόσμου και σε όλους τους Διεθνούς Οργανισμούς. Είναι αυτή μια προσομοίωση της εικόνα του θηρίου;; ....

O Zelensky ενώ o Ζηλωτής των Ουρανών-le zèle/zeal ( o ζήλος) του ουρανού (sky)- έχει άμεση εμπλοκή κι ευθύνη για την αιματοχυσία και την καταστροφή υποκρίνεται τον Ειρηνοποιό όπως θα καμώνεται κι ο Αντίχριστος.. Τουλάχιστον ο Πούτιν ποτέ δεν εμφανίστηκε ως ειρηνοποιός. Έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι καλός χριστιανός δεν γυρίζει το άλλο μάγουλο.

Ο Ζελένσκι ο Ζηλωτής των Ουρανών είναι Ψευδομεσσίας; ” Διότι ο ζήλος του οίκου σου με κατέφαγε· και οι ονειδισμοί των ονειδιζόντων σε επέπεσον επ εμέ. (Ψαλ.69:9)” H προφητείας υποδηλώνει πως το πρόσωπο του Μεσσία θα διακατέχεται από ένθερμη αγάπη, αφοσίωση και ζήλο για τα του Θεού. Και μια και το Χριστό τον απέρριψαν ως ψευδοπροφήτη είναι ο Ζηλωτής των Ουρανών Ζελένσκι ο ψευδομεσσίας ένας ψευδοπροφήτης ένα πρoδρομικό φαινόμενο τ΄Αντίχριστου;; Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης λέει πως η παλαιοδιαθηκική αυτή προφητεία εκπληρώθηκε στο πρόσωπο του Χριστού που εκδίωξε με παταγώδη τρόπο τους εμπόρους από το Ναό. όμως οι Αντιμεσσιανιστές δεν τον αποδέχθηκαν οπότε …..ψάχνουν για το Ζηλωτή..

Ο Ζελένσκι είναι παγκόσμιος έχει ενεργά στο πλευρό του όλη την οικουμένη δηλ. τον άρχων του κόσμου τούτου..

Είναι βέβηλος αποδεδειγμένα υπεδιαφθαρμένος. ό,τι πρέπει…

Ανακηρύχθηκε ο πιο influenceur Εβραίος παγκοσμίως για το 2022 από την JP.

έρχεται σε μια εποχή ψηφιακή…..με ό,τι αυτό Αποκαλυπτικά συνεπάγεται ως προς την εφαρμοσμένη Αποκάλυψη…

Αφού σιώπησαν τα ιερατεία, οι ”προφήτες”, οι εντεταλμένοι, ας μιλήσουν οι Πολιτικοί Επιστήμονες.. όποιος σπάσει την παγωμένη θάλασσα της εξαγορασμένης ή επιβεβλημένης σιωπής…….

Τον περιμένουν να εκπληρώσει την προφητεία του ζήλου του οίκου Του……Ὅτι ὁ ζῆλος τοῦ οἴκου σου κατέφαγέ με, καὶ οἱ ὀνειδισμοὶ τῶν ὀνειδιζόντων σε ἐπέπεσον ἐπ᾿ ἐμέ..

Δεν θα πέσουμε όλοι μαζί ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί…

dimpenews.com

Back to top button