breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνήθρησκεια

Mνημειώδες έργο: Καθηγητής Ψυχιατρικής Mohamed Saoud :”Από το σοκ των πολιτισμών στο σοκ των μεσσιανισμών. Μπορούμε ν΄αποφύγουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο;”

Mμημειώδες έργο: Το βιβλίο ”Από το σοκ των πολιτισμών στο σοκ των μεσσιανισμών. Μπορούμε ν΄αποφύγουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο;” (« CHOC DES CIVILISATIONS » AU « CHOC DES MESSIANISMES ..- Peut-on éviter la 3e Guerre Mondiale ?») του Καθηγητή Ψυχιατρικής Mohamed Saoud στη Γαλλία (εκδ.Baudelaire 2020) περιγράφει τη σύγχρονη γεωπολιτική και το διακύβευμα της.Είναι η απάντηση στο ”σοκ των πολιτισμών” στη ”σύγκρουση των πολιτισμών” του Samuel Huntington.Είναι το σημερινό ανάπτυγμα της γεωπολιτικής στο σύγχρονο κόσμο…κομβικό έργο..Σημασία έχουν οι γραμμές του και τα πίσω από τις γραμμές.Αποσπάσματα:

O σύγρχρονος 21ος αιώνος βιώνει μια αδιαμφισβήτητη γεωπολιτική αταξία. Το Ιράν είναι έτοιμο να εμπλακεί με την Δύση σε μια πολεμική κλιμάκωση στη Μ Ανατολή. Η Συρία είναι κατακερματισμένη (σσ. κατ΄ουσίαν τριχοτομημένη σύμφωνα με αρχικά πλάνα Ομπάμα Ιντλίμπ-τούρκικος θύλακας, αμερικανοκούρδικος και συριακό κράτος), ο Λίβανος είναι υπό την ομηρία μιας μειονότητας (σσ. κι όμως είναι υπό την ομηρία των αμετανόητων αποικιοκρατών). Η Λιβύη, η Τουρκία και το Αιγυπτιακό Σινά είναι σ΄αναβρασμό όσο κι η Υεμένη και τα αφγανοπακιστανικά σύνορα.Η ισραηλινοπαλαιστινιακή διαμάχη παραμένει άλυτη, οι σιωνιστές Loubavitch θέλουν να επεκτείνουν το βιβλικό τους έδαφος επικράτεια από το Νείλο στον Ευφράτη (σσ. εξού και η διάλυση Ιράκ, Συρίας, Λιβάνου, Παλαιστίνης με αναμόχλευση και υποδαύλιση ενυπαρχουσών διαφορών από εξωτερικούς παράγοντες).Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν μονομερώς τα υψίπεδα του Γκολάν ως ισραηλινό έδαφος (σσ. και πρόσφατα και την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ). Daesh, Al Qaida,Hezbollah,o στρατός του Mahdi,ΑQMI, κι εκατοντάδες άλλοι φανατικοί πραγματοποιούν (σσ. συμπεριλαμβανομένων ανοιχτά όσο και συγκεκαλυμμένα φονταμενταλιστικών κρατών ) ασύμμετρες ”μάχες” σε όλες τις ηπείρους.

O κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά τα κινήματα είναι η πίστη τους σε αυτό το μεσσιανικό πνεύμα: πιστεύουν ότι υπάρχει ένα θείο σχέδιο για την ανθρωπότητα κι ότι αυτό προβλέπει ότι ο κόσμος που ζούμε έφθασε στο τέλος του κι ότι κατά συνέπεια σύντομα ένας Μεσσίας θα έρθει για να σώσει την ανθρωπότητα από την επιθετικότητα των ανθρώπων. H πίστη τους στο Μεσσία σωτήρα της ανθρωπότητας είναι τόσο δυνατή που είναι έτοιμοι να συναινέσουν σε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να επιταχύνουν τον ερχομό του επανα-επικαιροποιώντας τα προφητικά σχέδιά που βρίσκονται μέσα σε Zohar (ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της Καμπαλιστικής Κοσμοθεωρίας) ,Eυαγγέλια ή το Κοράνι.

Ο μεσσιανικός ακτιβισμός πάντα υπήρχε στο διάβα των αιώνων και συχνά αμφισβήτησε την καθεστηκυία τάξη στο εσωτερικό του Εβραϊκού, του μουσουλμανικού ή χριστιανικού κόσμου.Αλλά αυτό που είναι μοναδικό στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι ότι από τώρα και στο εξής οι μουσουλμάνοι μεσσιανιστές δεν επαναστατούν κατά μιας μουσουλμανικής αρχής ή κατά ενός ξένου κατακτητή(συμβαίνει κι αυτό) αλλά εναντίον των ιουδαιοχριστιανών μεσσιανιστών (σσ. κυρίως κατά των σιωνιστών ή και σιωνιστοχριστιανών μεσσιανιστών είναι η αλήθεια) και του συμμάχου τους που αυτοί θεωρούν ως έργο του Αντιχρίστου κι αντιστρόφως… (σσ Ο Αντίχριστος όλοι ξέρουν από που θα προέλθει..και εκεί υπάρχει χριστιανο-μουσουλμανική συμφωνία γι αυτό και βλέπουμε ετερόκλητες συμμαχίες π.χ Ρωσίας με Ιράν και Τουρκία)..Βλέπουμε τους ”πολιτισμούς” να διολισθαίνουν ανεπαίσθητα σε αυτόν τον τακτικιστικό κι ασύμμετρο πόλεμο στον οποίο επιδίδονται οι μεσσιανιστές…ο κίνδυνος του σοκ μεταξύ των σημερινών δυνάμεων θα είναι ανυπολόγιστός σε απώλειες ανθρωπίνων ζωών και περιβαλλοντικές συνέπειες.Είναι προφανές ότι ο Γ΄Παγκόσμιος πόλεμος θα είναι βεβαίως κι ο τελευταίος…Είμαστε αντιμέτωποι μ΄έναν ” εσχατολογικό πόλεμο;

To εκλογικό σώμα των Αμερικανών Ευαγγελικών έπεισε τον Τραμπ να πάρει μονομερείς αποφάσεις με επιπτώσεις ανυπολόγιστες για την ειρήνη στην Μ Ανατολή και κατ΄εξακοντισμό σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο..Σουνίτικα ριζοσπαστικά γκρουπ βάζουν στο αποκαλυπτικό τους σχέδιο δεκάδες χιλιάδες νέους για να προετοιμάσουν τη μεγάλη εσχατολογική μάχη.Αντίστοιχα δρουν και οι σιίτες προσβλέποντας σε μια νέα παγκόσμια τάξη γύρω από το Μαχντί… Στο ίδιο πλαίσιο η επιρροή στο Ισραήλ των Εβραίων Σιωνιστών Μεσσιανιστών και οι φάσεις που ήδη ολοκλήρωσαν για να φθάσουν στον ύστατο σκοπό τους την καταστροφή του γ΄υψηλότερου τόπου λατρείας του ισλάμ του τεμένους του al Aqsa για να ανεγείρουν το Ναό του Σολομώντα( σσ.τον Τρίτο Ναό, ο Τρίτος Παγκόσμιος θα γίνει για τον Τρίτο Ναό;) Oι μεσσιανιστές χριστιανοί (σσ. εννοεί προτεστάντες-χριστιανοσιονιστές) ή Εβραίοι δεν κρύβουν την επιθυμία τους για την ανέγερση του Ναού εκεί που ήταν πριν περίπου 3000 χρόνια. Το μόνο που υπολείπεται δεν είναι παρά τα τζαμιά που είναι εκεί να καταστραφούν για να μπορέσουν τελικά να ξαναχτίσουν το Ναό που θα δεχθεί το Μεσσία τους (σσ. που φυσικά θα είναι ο Αντίχριστος, επομένως η Παλαιστίνη και το ανυποχώρητο πάθος της είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν τον ερχομό του και την εγκατάστασή του.Σήμερα η έσχατη γραμμή άμυνας κατά Αντιχρίστου είναι κάποιοι μουσουλμάνοι αφού παραδοσιακά Ορθόδοξες χώρες και χριστιανική Δύση έγιναν με τις πολιτικές τους μεγάλοι χορηγοί στην ανέγερση του Ναού έβαλαν όχι ένα λιθαράκι αλλά έγιναν αρχιτεκτονικές δυνάμεις υλοποίησης του. Στην παραβολή της Κρίσης με το Δείπνο ο Κύριος αφού δεν προσήλθαν οι κλητοί κάλεσε τους περιθωριακούς όποιους βρήκε έτσι και τώρα.. Η ανάγνωση σε αυστηρά δίπολα είναι άχρηστη έχουν ξεπεραστεί μόνο χιαστί σχήματα αναλύουν κι ερμηνεύουν. Μεγάλη προσοχή για τη σωστή πλευρά της ιστορίας στην έσχατη μάχη που ποικιλοτρόπως επισπεύδεται. Επιλέγεις στρατόπεδο..).. μια Ιουδαιστικο-μουσουλμανική εσχατολογική μάχη (σσ. που κατ΄ουσίαν είναι χριστιανο-ιουδαιστική).

Το απόφθεγμα του Andre Malraux ότι ”ο 21ος ι. θα είναι θρησκευτικός” μπορεί να αποδειχθεί αμελητέο μπροστά στις αταξίες που ενσπείρουν όλοι αυτοί οι φανατικοί καθώς ο 21ος αι. θα είναι εσχατολογικός ή περισσότερο μεσσιανικός.

Η Ισλαμική Επανάσταση του Ιράν δεν είναι παρά 1 φάση για την προετοιμασία του δρόμου στην πραγματοποίηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης υπό τον ιμάμη Μαχντί. Ο Γ΄Παγκόσμιος δεν είναι καθόλου μια ουτοπία δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στην πραγμάτωσή του παρά μέσα σε αυτό το γεωπολιτικό χάος του α΄τετάρτου του αιώνα μας… Οι Εβραίοι μεσσιανιστές συνεχίζουν την απρουπόθετη υποστήριξή τους στους σιωνιστές στο όνειρό τους για τη δημιουργία του μεγάλου Ισραήλ από το Νείλο στον Ευφράτη οι χριστιανοί μεσσιανιστές (σσ. σιωνιστοχριστιανοί προτεστάντες) προετοιμάζουν ήδη την ανέγερση του Ναού Σολομώντα, οι μουσουλμάνοι μεσσιανιστές του CEIL ή σιίτες είναι ήδη στο τερέν για να συγκρουστούν με σταυροφόρους ν΄απελευθερώσουν Δαμασκό κι Ιερουσαλήμ για τον ερχομό του Μαχντί τους αυτού που θα προετοιμάσει τον ερχομό του Ιησού τους γιου της Μαρίας. Dajjal γι αυτούς είναι ο Αντίχριστος

.Επίσης διάφορες προφητείες αναφέρουν πως οι μάχες θα διεξαχθούν σε Κων/πολη, Δαμασκό,Ιερουσαλήμ κλπ Οι Φρουροί της Επανάστασης τοποθετούνται ως ο στρατός του Μεσσία..το Ιράν θα μπορούσε να δεσμευθεί σε μια εσχατολογική μάχη..Το ιερατείο του σιωνιστικού κινήματος επηρεάζει υπολογίσιμα την πολιτική του Ισραήλ και δεν κρύβουν την επιθυμία τους να καταστρέψουν το αλ Ακσά.Αυτή την έγνοια συμμερίζονται οι ριζοσπάτες χριστιανοί Ευαγγελιστές που προβλέπουν ήδη σύγκρουση με Γκογκ και Μαγκόγκ δηλ. τους Ισμαηλίτες το μουσουλμανικό κόσμο κι επηρεάζουν αποφάσεις μελών του Κογκρέσου και Λευκού Οίκου! Στ΄αλήθεια αυτή η μεσσιανική συμμαχία ιουδαιστικο-χριστιανική είναι η πρώτη στην ιστορία αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπό οπτική χριστιανικού κόσμου ότι με πρωτοβουλία Εβραίων ο Χριστός σταυρώθηκε εξού κι η απαγόρευση από χριστιανούς αυτοκράτορες στους Εβραίους να μένουν στην Ιερουσαλήμ διωγμοί πογκρόμ Reconquista σταυροφορίες είχαν κι αυτή τη βάση που έφθασαν ως τη Shoa..

Kι όμως βλέπουμε σήμερα τους ριζοσπάστες μεσσιανιστές Εβραίους και τους χριστιανούς να παραμερίζουν τις διαφορές τους ή αυτόν τον πρώιμο αντιουδαισμό (σσ λαμπρά παράδειγμα πολλά). Έκτοτε αυτοί συμμαχούν περισσότερο γιατί εκτιμούν ότι οι σχετικές βιβλικές προφητείες για συντέλεια συμπληρώθηκαν και δεν απομένει παρά ο ερχομός ενός Μεσσία(σσ που βεβαίως θα είναι ο Αντίχριστος). Μην ξεχνάμε ότι οι Ευαγγελικοί χριστιανικοί μεσσιανισμοί βασίζονται σε βασίζονται στο ίδιο corpus με τον Ιουδαισμό (σσ. εξου και η εμμονή στο παλαιοδιαθηκικό κείμενο που το προτάσουν από την Κ. Διαθήκη)

dimpenews.com

Back to top button