breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

110.000 τρoλ xρnσιμoπoιnσε ο OHΕ για τnv “Eπιxειρnσn τρoμoυ” του Koρωvαιoυ….

Όσο σοκαριστική έχει αποδειχθεί η ίδια η πανδημία COVID, άλλο τόσο σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται συνέχεια στο φως για τους χειρισμούς της σε παγκόσμιο επίπεδο….

Πιο πρόσφατες θέλουν τον ΟΗΕ να έχει στρατολογήσει πάνω από 110.000 «ψηφιακούς… ανταποκριτές» για να προωθήσει το αφήγημα του COVID και την πανδημία να αποδεικνύεται ένα ασύλληπτης σκληρότητας πείραμα στην Κίνα, του πως μια κυβέρνηση μέσω ενός ιού και της ιατρικής, μπορεί να καθυποτάξει τον πληθυσμό.

Οι 110.000 εθελοντές του ΟΗΕ

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, τα Ηνωμένα Έθνη στρατολόγησαν πάνω από 110.000 «ψηφιακούς ανταποκριτές» πρώτης ενημέρωσης για να προωθήσουν την αφήγησή του για τον COVID μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η αποκάλυψη στην πραγματικότητα ξέφυγε τον Οκτώβριο του 2020 κατά τη διάρκεια ενός podcast του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ με τίτλο «Αναζήτηση θεραπείας για την infodemic», αν και γίνεται viral σήμερα στο Twitter.

Κρίση επικοινωνίας

Στο podcast, η Melissa Fleming, επικεφαλής των παγκόσμιων επικοινωνιών για τα Ηνωμένα Έθνη, εξηγεί πώς η πανδημία του COVID και τα lockdown δημιούργησαν μια «κρίση επικοινωνίας» εκτός από μια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία.

Η Fleming αναγνώρισε ότι προκειμένου να καταπολεμηθεί η λεγόμενη «παραπληροφόρηση» σχετικά με την πανδημία, τα Ηνωμένα Έθνη χρησιμοποίησαν 110.000 άτομα για να ενισχύσουν τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μέχρι στιγμής, έχουμε στρατολογήσει 110.000 εθελοντές πληροφόρησης και εξοπλίζουμε αυτούς τους εθελοντές πληροφόρησης με το είδος της γνώσης για το πώς εξαπλώνεται η παραπληροφόρηση και τους ζητάμε να λειτουργήσουν ως «ψηφιακά πρώτοι ανταποκριτές» σε εκείνους τους χώρους όπου ταξιδεύει η παραπληροφόρηση», είπε η Fleming

Ήταν πριν από σχεδόν 2 χρόνια.

Δεν είναι γνωστό πόσοι «ψηφιακά πρώτοι ανταποκριτές» έχουν στρατολογηθεί μέχρι σήμερα.

Η βρετανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε «προπαγανδιστικές» τακτικές φόβου για να τρομάξει το κοινό

Παρόμοιες προσπάθειες για τη δημιουργία εκστρατειών για την προώθηση ενός συγκεκριμένου μηνύματος δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά όταν οντότητες όπως οι εταιρείες πετρελαίου εμπλέκονται σε αυτό, κατακρίνονται για τη νοθεία της συζήτησης.

Ωστόσο, όταν το κάνουν παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες στον ΟΗΕ ή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), προφανώς είναι μια χαρά.

Πέρυσι, αποκαλύφθηκε ότι η βρετανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε «προπαγανδιστικές» τακτικές φόβου για να τρομάξει το κοινό στη μαζική συμμόρφωση κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown για τον COVID, σύμφωνα με έναν επιστήμονα συμπεριφοράς που εργαζόταν στην Downing Street.

Ανήθικες μέθοδοι

Επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο που εργάζονται ως σύμβουλοι για την κυβέρνηση παραδέχθηκαν ότι χρησιμοποίησαν μεθόδους που αργότερα παραδέχθηκαν ότι ήταν «ανήθικες» και «ολοκληρωτικές» για να ενσταλάξουν τον φόβο στον πληθυσμό προκειμένου να ελέγξουν τη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όπως τονίστηκε προηγουμένως, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υποστηρίζει τώρα τη συγχώνευση συστημάτων ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης για να λογοκρίνει τη «ρητορική μίσους» και την «παραπληροφόρηση» στο διαδίκτυο πριν καν επιτραπεί η ανάρτησή της.

Σε αυτό που κάποιοι ονόμασαν «προληπτική λογοκρισία», το WEF δημιουργεί ένα σύστημα που θα εμπόδιζε την εμφάνιση αναρτήσεων εάν αποτύχει στο φίλτρο λογοκρισίας.

Φυσικά, το WEF, το οποίο είναι διαβόητο επειδή μπλοκάρει τους επικριτές του στο Twitter, δεν θα έκανε ποτέ κατάχρηση ενός τέτοιου συστήματος για να προστατευτεί από τον έλεγχο.

Το κοινωνικό πείραμα της Κίνας

Οι cheerleaders των υποχρεωτικών εντολών καυχιόντουσαν για το πώς η Κίνα σταμάτησε αποτελεσματικά την εξάπλωση και ήταν έτοιμη να ξανανοίξει, ενώ ο δυτικός κόσμος παραπαίει επειδή αρνήθηκε να δεχτεί την ιατρική τυραννία «για το μεγαλύτερο καλό».

Η αυξανόμενη αντίθεση στα lockdown και τα πιστοποιητικά εμβολίων ήταν ένας πυλώνας κατά της πανδημίας στις ΗΠΑ που απέτυχε στην επιβολή της από την κυβέρνηση.

Η προσπάθεια του Joe Biden να εισαγάγει ομοσπονδιακούς κανόνες για πιστοποιητικά για τις επιχειρήσεις απέτυχε παταγωδώς, οι κόκκινες πολιτείες αψήφησαν τα lockdown μέσα σε λίγους μήνες από την έναρξη της πανδημίας και οι πολιτείες που κράτησαν τους περιορισμούς είχαν υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης ενώ οι οικονομίες τους βυθίστηκαν.

Όταν έγινε σαφές στο κατεστημένο ότι εκατομμύρια Αμερικανοί δεν επρόκειτο να συμμορφωθούν, έκανε πίσω.

Τώρα αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι είναι σιωπηλοί καθώς η Κίνα έχει κρούσματα και  προχωρά σε lockdowns συνεχώς, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της Δύσης έχει ανοίξει ξανά και ορισμένα μέρη είναι ανοιχτά εδώ και δύο χρόνια…. ενώ,

Το Πεκίνο απο την άλλη πλευρά αντιμετώπισε ελάχιστη δημόσια αντίθεση σχετικά με τους δρακόντειους κανόνες του για τον Covid, και όταν το κάνουν, δεν ανησυχεί η κυβέρνηση, επειδή ο πληθυσμός είναι εντελώς αφοπλισμένος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έναν κόσμο πραγματικό εφιάλτη για τους πολίτες, που μοιάζει με πείραμα για να μάθουμε πόση ψυχολογική χειραγώγηση και καταπίεση είναι διατεθειμένοι να αντέξουν οι άνθρωποι.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τώρα είναι: θυμούνται οι Κινέζοι πια γιατί “κλειδώνονται μέσα”;

Μήπως το αποδέχτηκαν ως νέα κανονικότητα;

Υστερία των test – Ακόμη και στα… ψάρια

Σχεδόν κάθε μεγάλη εσωτερική επιχείρηση ή κυβερνητικό κτίριο απαιτεί απόδειξη αρνητικού τεστ COVID.

Τα αδιάκοπα και μαζικά τεστ είναι μέρος της πολιτικής της Κίνας για τον «μηδενικό κορωνοϊό» και έχει οδηγήσει σε δημιουργία θαλάμων δοκιμών σχεδόν σε κάθε γειτονιά.

Η τρέλα των δοκιμών έχει εξαπλωθεί ακόμη και στα ζώα.

Η κυβέρνηση απαιτεί τώρα τη διεξαγωγή δοκιμών για 5 εκατομμύρια ψαράδες καθώς και τη δοκιμή των ψαριών που παραδίδονται από εμπορικά αλιευτικά σκάφη σε κινεζικά λιμάνια.

Πιθανότατα πρόκειται για την έναρξη μιας καταιγίδας δημόσιας προετοιμασίας για να πειστεί ο πληθυσμός ότι ο Covid θα βρίσκεται σε κάθε γωνιά και κάτω από κάθε κρεβάτι για πάντα.

Ο στόχος εδώ είναι να συμμετέχουμε σε μια συνεχή εκστρατεία φόβου για να κάνουμε τους ανθρώπους πιο συμμορφωτικούς.

Η οργουελική φρίκη που αντιπροσωπεύει η Κίνα έχει ουσιαστικά σκοτώσει την τουριστική τους βιομηχανία.

Εκατομμύρια δυνητικοί ξένοι επισκέπτες φοβούνται τώρα ότι θα μπορούσαν να παγιδευτούν εντός των συνόρων της Κίνας εάν τύχει κατά η επίσκεψή τους να συμπέσει με ένα άλλο αιφνιδιαστικό μαζικό lockdown.

Η οικονομία της Κίνας υποφέρει σε μεγάλο βαθμό από την κουλτούρα του lockdown, αλλά το ΚΚΚ δεν ενδιαφέρεται.

Το πείραμα είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.

Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ.

Μόλις μια κυβέρνηση αποκτήσει αυτό το είδος όλης της διάχυτης εξουσίας, δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να τη διατηρήσει.

 

πηγη

Back to top button