Ελλάδα

Ο Mπiλ Γkέιτς πρoτρέπει τις κυβερvήσεις του πλαvήτη να ΤlΜΩΡOΥΝ όπoιoν αvτιτiθεται στις μάσkες και τα εμβoλια στο διαδiκτυo…..

Ο Bill Gates προέτρεψε τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να επιβάλλουν ποινές στους χρήστες του διαδικτύου που αμφισβητούν τις εντολές για μάσκες και εμβόλια….



Σε μια νέα 30λεπτη συνέντευξη με τον Βρετανό πολιτικό Jeremy Hunt, ο Gates συζήτησε την «ετοιμότητα για τις πανδημίες» και την τρέχουσα παγκόσμια ανάπτυξη των εμβολίων.



«Χρειαζόμαστε έναν νέο έναν νέο τρόπο για να κάνουμε τα εμβόλια στους ανθρώπους», δήλωσε ο Gates στον Hunt.

Το Lifesitenews.com αναφέρει: Ο Gates τόνισε τη σημασία της καταστολής αυτού που αποκάλεσε «ψευδείς πληροφορίες» γύρω από τον νέο κορονοϊό και τα συνοδευτικά εγκεκριμένα από την κυβέρνηση «εμβόλια«. Στηλίτευσε την άνοδο της λεγόμενης «διστακτικότητας της μάσκας» και της «διστακτικότητας του εμβολίου» μεταξύ εκείνων που επιλέγουν να μην φορέσουν τις καλύπτρες (μάσκες) ή να υποβληθούν στις πειραματικές ενέσεις.

Αντί να βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ρυθμίσει «τι πράγματα πρέπει να κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο σχετικά με τις επιστημονικές συζητήσεις για τα φάρμακα και τα εμβόλια COVID, ο Gates πρότεινε ότι οι κυβερνήσεις θα έπρεπε να «εντείνουν» τον έλεγχο της λογοκρισίας των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, αφού επέκρινε πλατφόρμες όπως το Facebook ότι «αργούν λίγο» να «κατεβάσουν το σφυρί».

Συνεχίζοντας, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας επέρριψε ακόμη περισσότερες αποδοκιμασίες στους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χλευάζοντας τα κίνητρά τους όσον αφορά τη δημοσίευση περιεχομένου ως κάθε άλλο παρά «ενάρετου», ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να αναλάβουν την αστυνόμευση των διαδικτυακών συζητήσεων.

Υποστηρίζοντας ότι δεν είναι «ρεαλιστικό» να περιμένει κανείς από τις Big Tech να μετριάσουν (λογοκρίνουν) αρκετά έντονα τον δημόσιο διάλογο, ο Gates πρότεινε ότι: «τελικά οι κυβερνήσεις θα αποφασίσουν [για τις υποτιθέμενες] άγριες θεωρίες συνωμοσίας: πρέπει να διπλοελεγχθούν; Πρέπει να επιβραδύνουν την εξάπλωσή τους; Μήπως πρέπει να βάλουν εκεί αντίρροπες απόψεις;»

Αφού εξέφρασε κάποια δυσαρέσκεια για την παγκόσμια αντίδραση στο COVID-19, ο Gates εξήγησε ότι τώρα θέλει να δει τους πολιτικούς να σχεδιάζουν για «μελλοντικές πανδημίες«, βασιζόμενοι στις συντονισμένες προσπάθειες του 2020, βάζοντας τους διεθνείς οργανισμούς να δημιουργήσουν προγράμματα ιατρικής επιτήρησης και να αρχίσουν να «εξασκούνται» στην αντιμετώπιση πιθανών βιολογικών απειλών χρησιμοποιώντας μια σειρά από «παιχνίδια μικροβίων«.

Ο Gates ζήτησε να δημιουργηθεί μια «ομάδα εργασίας για την πανδημία στον ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας]«, η οποία θα πραγματοποιούσε προσομοιώσεις βιοτρομοκρατικών επιθέσεων σε αεροδρόμια, όπως είπε, για παράδειγμα.

«Λέτε, εντάξει, τι θα γινόταν αν ένας βιοτρομοκράτης έφερνε ευλογιά σε 10 αεροδρόμια; Ξέρετε, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε αυτό; Υπάρχουν επιδημίες που προκαλούνται από τη φύση και επιδημίες που προκαλούνται από τη βιοτρομοκρατία, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερες από αυτές που ζήσαμε σήμερα».

Η ειδική ομάδα θα απαιτούσε επενδύσεις «δεκάδων δισεκατομμυρίων» δολαρίων από τα κράτη του κόσμου για να προετοιμαστούν για την πιθανότητα ενός κατασκευασμένου βιολογικού όπλου, πρότεινε ο Γκέιτς.

«Έτσι, θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα αποτελούσε προτεραιότητα», είπε, προβλέποντας ότι «το επόμενο έτος θα είναι το σημείο όπου θα πρέπει να γίνουν αυτές οι [οικονομικές] κατανομές, συμπεριλαμβανομένης αυτής της παγκόσμιας ομάδας δράσης για την πανδημία».

Πηγη 

Back to top button