breaking newsΜετεωροτρόμος

Ισπανία: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών η Σάντρα Καρμόνα, διευθύντρια επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας της Λα Ριόχα

 

Ο κόσμος της δημοσιογραφίας και της πολιτικής ξύπνησε την περασμένη Παρασκευή με θλιβερά νέα: η Σάντρα Καρμόνα, μια 42χρονη δημοσιογράφος από τη Λα Ριόχα, πέθανε ξαφνικά χωρίς προηγούμενη διαγνωσμένη ασθένεια .

Η επαγγελματίας, γεννημένη στην Καλαχόρα και μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού , υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως ανέφεραν διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Αποφοίτησε στη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων και πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας της στην εφημερίδα La Rioja Point Radio Calahorra και στην Rioja Television (TVR), όπου εργάστηκε ως συντάκτρια και παρουσιάστρια ειδήσεων από την αρχή της στο επάγγελμα.

Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2020, εν μέσω της πανδημίας, έγινε διευθυντής του τμήματος επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης της Λα Ριόχα.

Για το λόγο αυτό, πολλοί είναι εκείνοι που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της. «Σήμερα είναι μια τραγική μέρα», έγραψε στο Twitter η Concha Andreu, πρόεδρος της La Rioja . «Ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας που εντάχθηκε στην κυβέρνηση για να εργαστεί ακούραστα για όλους τους ανθρώπους της Λα Ριόχα ».

Με τον ίδιο τρόπο, η Ελίζα Γκαρίντο, δήμαρχος του δήμου από τον οποίο ήταν αρχικά, δήλωσε ότι αυτή η Παρασκευή είναι μια «πολύ θλιβερή μέρα»: «Αντίο, Σάντρα».

Η Ένωση Τύπου της Λα Ριόχα σε ανακοίνωσή της, θρήνησε επίσης το θάνατό της και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της σε όλους όσους την γνώριζαν: «Η απροσδόκητη απώλεια της Σάντρα μας άφησε όλους συντετριμμένους στη θλίψη αυτό το πρωί του Ιανουαρίου, ανίκανοι να βρούμε λόγια και χωρίς παρηγοριά».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα , το Κοινοβούλιο της Λα Ριόχα, έγινε υπενθύμιση της απώλειας της το πρωί της Παρασκευής στην αρχή της εμφάνισης του πρώην προέδρου της κυβέρνησης, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες Θαπατέρο.

primenews.

Back to top button