Διεθνή

Ακέφαλο το Ισραήλ: μ’ έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Πρόεδρoς του!!

Ακέφαλο το Ισραήλ: μ’ ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο ο Πρόεδρός του!!Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές καρδιακό έμφραγμα υπέστη ο Πρόεδρος του Ισραήλ Reuven Rivlin-Ρεουβέν Ριβλίν και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο!! Σίγουρα ήταν και εμβολιασμένος….Ο 81χρονος Reuven « Ruby » Rivlin γεννήθηκε το 1939 κι από το 2014 είναι Πρόεδρος της χώρας…Πιο κομψά παρουσιάζει την είδηση το timesofisrael που λέει ότι εισήχθηκε στο νοσοκομείο να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά από μη κανονικό σύνηθες πόνο στην πλάτη. Θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και θα λάβει φάρμακα, λέει το γραφείο του.
Ο Πρόεδρος Reuven Rivlin έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ λόγω «μη νορμάλ» πόνου στην πλάτη που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες, ανέφερε το γραφείο του την Τρίτη.

Ο 81χρονος απερχόμενος πρόεδρος θα λάβει φάρμακα και θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Hadassah Mount Scopus, ανέφερε το γραφείο του.

Η ασθένεια του Rivlin επέρχεται επτά εβδομάδες προτού εγκαταλείψει το γραφείο του μετά από επταετή θητεία, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν παρουσίασε σοβαρές διαταραχές στην υγεία.

dimpenews.com

Back to top button