breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Optimus»: Έτσι ονειρεύεται την…«αιώνια ζωή» ο Elon Musk! Ανατριχιαστικό σχέδιο

 

Η Tesla αποκάλυψε το «Optimus Gen 2», που λένε ότι μπορεί να αναλαμβάνει επαναλαμβανόμενες εργασίες από ανθρώπους.

Το Optimus, γνωστό και ως Tesla Bot, δεν έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους περισσότερους εκτός από τους πιο σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της Tesla.

Σήμερα όμως, η Tesla έκανε ένα ακόμα βήμα κυκλοφορώντας μια νέα ενημέρωση από το πρόγραμμα Optimus. Αυτή τη φορά, η αυτοκινητοβιομηχανία έκανε τα αποκαλυπτήρια του Optimus Gen 2, μιας νέας γενιά του πρωτότυπου ανθρωποειδούς ρομπότ.

Μάλιστα ο ίδιος ο Έλον Μασκ αναπαρήγαγε στο Twitter το πρώτο βίντεο με το ρομπότ νέας γενιάς που θυμίζει κάτι από…DARPA.

Πρόσφατα είχε δηλώσει πως για την εταιρεία Tesla τα ρομπότ μία μέρα θα είναι πιο σημαντικά από τα αυτοκίνητα και πως ονειρεύεται ότι οι «εξελιγμένες μορφές του ρομπότ Optimus θα κάνουν όλες τις βασικές εργασίες των ανθρώπων».

Ωστόσο το πιο τρομακτικό που ειπώθηκε από τον Έλον Μασκ αφορά το…όραμά του κάποια μέρα ο ανθρώπινος εγκέφαλος να «ανεβαίνει» στο Optimusπαρομοιάζοντας τη διαδικασία αυτή με την «αιώνια ζωή»!!!

Το πρόγραμμα αυτό «τρέχει» παράλληλα με το πρόγραμμα εμφύτευσης τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που υποτίθεται ότι θα κάνουν…«θαύματα»!

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι μια ημέρα θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε την χωρητικότητα του  ανθρώπινου εγκεφάλου μας στο “Οptimus”.,

Αυτό θα ήταν με διαφορετικό τρόπο, η αιώνια ζωή. Γιατί θα κατεβάζαμε επίσης και τις προσωπικότητες μας σε ένα “bot”(ρομπότ).

 Ναι θα μπορούμε να κατεβάσουμε τα πράγματα που πιστεύουμε ότι μας κάνουν μοναδικούς. Φυσικά τώρα, αν δεν είσαι πλέον σε σώμα, σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαφορά εκεί ξέρετε, αλλά όσον αφορά την διατήρηση των αναμνήσεων μας, την προσωπικότητά μας αν θέλετε, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό».

https://www.el.gr/

 

Back to top button