Διεθνή

Αν. Υπουργός Πληροφοριών της ΛΔ Ντόνετσκ: αποσυρθήκαμε (Ρώσοι) από Izyum κι άλλους οικισμούς. Δεν είναι προδοσία ή συμφωνία. Είναι από λάθη της ανώτατης διοίκησης!

Ο αναπληρωτής υπουργός Πληροφοριών της ΛΔ Ντόνετσκ Daniil Bezsonov:

“Ναι, έφυγαν από το Izyum, καθώς και από κάποιους άλλους οικισμούς στην κατεύθυνση του Χάρκοβο. Φυσικά, αυτό είναι κακό. Φυσικά, αυτό είναι αποτέλεσμα των λαθών της ανώτατης διοίκησης. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε κρυφά νοήματα σε αυτό.Δεν πρόκειται για συμφωνίες και όχι για προδοσία. Απλά, παλεύουμε σε όλα τα επίπεδα, αλλού καλύτερα, αλλού χειρότερα.

Το κύριο πράγμα είναι να παραδεχτούμε τα λάθη και να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα. Αλλά τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται και να μην μιλάμε για ένα πονηρό σχέδιο για να παρασύρουμε αφελείς και αυτοπεποίθηση κορυφές στο καζάνι του Voronezh.

Θα επαναλάβω τη σκέψη μου. Δεν υπάρχει προδοσία και συμφωνία! Εάν στο νότο κατάφεραν να αναχαιτίσουν τους Ουκρανούς, και εκεί μετακινήθηκαν επίσης σοβαρά, τότε στο βορρά δεν το έκαναν. Βλακεία; – Ναί! Συμβαίνει. Βγάζουμε συμπεράσματα και δουλεύουμε. Έχει να κάνει με την επιβίωση, όχι την απώλεια φήμης».

Voenkor Yevgeny Poddubny: “Η περικύκλωση της ρωσικής ομάδας στο Izyum θα ήταν καταστροφή. Η απόφαση να αποσυρθούμε από στρατιωτική άποψη είναι απολύτως σωστή στις τρέχουσες κακές συνθήκες. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για ένα επεισόδιο, τραγικό και πικρό, αλλά επεισόδιο παγκόσμιας αντιπαράθεσης. Πρέπει λοιπόν όλοι να μαζευτούν, και όχι μόνο όσοι εργάζονται τώρα στη ζώνη NWO. Ο καθένας πρέπει να κάνει το δικό του όπως πρέπει.

Η μάχη συνεχίζεται στο Λίμαν….Ο εχθρός έχει σταματήσει προς το παρόν».

dimpenews.com

Back to top button