breaking newsΕλλάδα

Δικnγoρoς Avτωvιαδnς: Δεv θα σταματnσω τον αγώvα που δivω, αν δεv τov δω πiσω απo τα κάγκελα τον Mnτσoτάκn….

 

Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει σχηματίσει εικόνα της κορύφωσης του αγώνα που δίνω από τον Απρίλιο του 2020, τις 30 αυτές ημέρες. Μία κορύφωση σε όλα ταυτόχρονα τα επίπεδα αυτού του αγώνα μέχρι τη στιγμή που ο πρόεδρος του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών θα εκφωνήσει το πινάκιο της δίκης του αιώνα. Μίας δίκης που δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά όλους τους Έλληνες που διψάνε για ελευθερία. Που περιμένουν να καταρρεύσει η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους μας.

Και πιστεύω ότι ο κόσμος έχει επίσης καταλάβει το μέγεθος των εξόδων που απαιτούνται για τη στήριξη αυτού του αγώνα στην κορύφωσή του αυτή στις 30 μέρες που απομένουν μέχρι την 4η Μαΐου, την προετοιμασία της δίκης και τον Αρμαγεδδώνα των νομικών επιθέσεων προς όλα τα μέτωπα που έχω ταυτόχρονα απέναντί μου.

Είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία, και δεν διστάζω να το επαναλάβω, η οικονομική στήριξή σας. Δεν υπάρχουν άλλες πηγές. Δεν παίρνω ποτέ χρήματα για όλα αυτά που κάνω. Αντιθέτως ακόμα και τα έξοδα τα καταβάλλω εγώ. Μάρτυρές μου οι αμέτρητοι αυτοί άνθρωποι που βοήθησα στη τρομερή αυτή διαδρομή. Μόνο πέντε άνθρωποι μου έχουν δώσει χρήματα, και αυτοί σχεδόν με το ζόρι.

Μόνο εσάς έχω και κανέναν άλλον για να στηρίξει αυτό τον αγώνα και να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ευγνώμων για τη βοήθειά σας δεν θα είμαι μόνο εγώ, αφού η βοήθεια αυτή δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, αλλά με όλη η χώρα.

Για τη χώρα που αγωνίζομαι να αποτινάξει τα δεσμά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της.

Της απάτης που σχεδίασε και εκτέλεσε η φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματά της.

Και που ως αρχηγό της έχει τον μεγαλύτερο εγκληματία που έζησε ποτέ σε αυτήν.

Αυτόν που δεν θα σταματήσω τον αγώνα που δίνω, ακόμα και αν φτάσω μέχρι το τέλος και εσείς έχετε βγει στους δρόμους να γιορτάζετε, αν προηγουμένως δεν τον δω πίσω από τα κάγκελα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

 

πηγη

Back to top button