breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αναξιόπιστος ο ΠΟΥ.Νέες εικόνες με νυχτερίδες στο βιολογικό εργαστήριο του Wuhan ενώ οι επιστήμονες του αρνούνταν την ύπαρξή τους.

”Εξαφανίστηκαν” 15.000 αρχεία πειραμάτων από το εργαστήριο!!!

Νέες εικόνες δείχνουν ότι το βιολογικό εργαστήριο του Wuhan είχε ζωντανές νυχτερίδες στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων του και τα δεδομένα δείχνουν πως πάνω από 15.000 αρχεία για πειράματα ”εξαφανίστηκαν” καθώς ο ιός διέρρευσε και ΄το θέμα ήρθε στην επιφάνεια. Το skynews σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του παρουσιάζει στοιχεία. Ένα εργαστήριο της αμερικάνικης κυβέρνησης επεξεργάστηκε μια έκθεση βάση της οποίας είναι πιθανό ο covid19 να διέφυγε από ένα εργαστήριο της πόλης Wuhan (WSJ). Oπότε η αξιοπιστία του καλού κι αγαθού συστήματος που θέλει το παγκόσμιο καλό έχει επίσης καταρρακωθεί. Τίθεται θέμα σε όλα τα επιμέρους που αφορούν την πανδημία που κήρυξε ο αδιάφθορος ΠΟΥ.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το skynews αποκαλύπτει: Το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan κρατούσε ζωντανά νυχτερίδες σε κλουβιά, αποκάλυψε νέο υλικό από το εσωτερικό της μονάδας, διαψεύδοντας τις αρνήσεις από τους ερευνητές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ισχυρίστηκαν ότι η πρόταση ήταν «συνωμοσία». Οπότε η συνωμοσία είναι από την πλευρά του ΠΟΥ…( ή μέρος 1 της συνωμοσίας ΠΟΥ και συνεργατών του).

Ένα επίσημο βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου εργαστηρίου βιοασφάλειας επιπέδου 4 (P4) τον Μάιο του 2017 μιλάει για τις προφυλάξεις ασφαλείας που ισχύουν εάν συμβεί «ατύχημα» και αποκαλύπτει ότι υπήρξαν «έντονες συγκρούσεις» με τη γαλλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της κατασκευή του εργαστηρίου.

Το βίντεο δείχνει νυχτερίδες να κρατούνται σε κλουβί στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν, μαζί με την εικόνα ενός επιστήμονα να τρέφει μια νυχτερίδα με ένα σκουλήκι.

Το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών έχει τίτλο «Η ομάδα κατασκευής και έρευνας του εργαστηρίου Wuhan P4 του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών» και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κορυφαίους επιστήμονες.

Η έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που διερευνά την προέλευση της πανδημίας παρέλειψε να αναφέρει ότι οποιαδήποτε νυχτερίδα είχε κρατηθεί στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan και μόνο το παράρτημά της αναφερόταν σε ζώα που στεγάζονταν εκεί.

«η αίθουσα ζώων στην εγκατάσταση P4 μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία ειδών, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας πρωτευόντων με το SARS-CoV-2», αναφέρει.

Μέλος της ομάδας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που ερευνά την προέλευση της πανδημίας στο Γουχάν, ο ζωολόγος Peter Daszakδήλωσε ότι ήταν συνωμοσία να διατεινόμαστε την ύπαρξη νυχτερίδων στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.

Σε ένα tweet με ημερομηνία Δεκεμβρίου 2020, είπε: «Δεν στάλθηκαν νυχτερίδες στο εργαστήριο Wuhan για γενετική ανάλυση ιών που συλλέχθηκαν στο πεδίο. Έτσι λειτουργεί αυτή η επιστήμη. Συλλέγουμε δείγματα νυχτερίδων, τα στέλνουμε στο εργαστήριο. Απελευθερώνουμε τις νυχτερίδες εκεί όπου τις πιάνουμε! “

Σε ένα άλλο tweet, με ημερομηνία 11 Δεκεμβρίου 2020, είπε: «Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας. Αυτό το άρθρο περιγράφει την εργασία της οποίας είμαι υπεύθυνος και τα εργαστήρια με τα οποία συνεργάζομαι για 15 χρόνια. Δεν περιέχουν ζωντανές ή νεκρές νυχτερίδες. Δεν υπάρχουν αποδείξεις πουθενά ότι συνέβη αυτό. Είναι ένα σφάλμα που ελπίζω να διορθωθεί. “

Αυτό το μήνα, ο Daszak φάνηκε να αποσύρει τις προηγούμενες αρνήσεις του και παραδέχτηκε ότι το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν μπορεί να έχει στεγάσει νυχτερίδες, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν τις ζήτησε.

Το βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών ανακαλύφθηκε από ερευνητές που ερευνούν την προέλευση της πανδημίας που αποκαλούνται DRASTIC.

Ο ψηφιακός αρχειοθέτης «Jesse» βρήκε το βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, ενώ ο συντονιστής του ομίλου με το ψευδώνυμο «Billy Bostickson» για λόγους ασφαλείας, παραπονέθηκε εδώ και καιρό ότι νυχτερίδες στεγάστηκαν στα εργαστήρια του Wuhan.

Το βίντεο αποτελεί μέρος της έρευνας για το βιβλίο “What Really Happened in Wuhan”, το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Amazon και στο Booktopia.

Ο κ. Daszak δεν απάντησε σε αιτήματα για σχολιασμό.

To l’express το γαλλικό γράφει ”Wuhan: όταν οι θεωρίες συνωμοσίας κάποιες φορές βγαίνουν αληθινές!!”

dimpenews.com

Back to top button