Ελλάδα

Αυτα δεν τα λενε στα καναλια…..Η British Airways έχασε τρεις πιλότους που πέθαvαν μετά από εμβoλιασμoύς ! ! !

Και τώρα ένα νέο και ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα: σε μόλις μία εβδομάδα , η British Airways έχασε τρεις πιλότους που πέθαναν μετά από εμβολιασμούς και η εταιρεία βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις κρίσης με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με το εάν θα πρέπει να επιτρέπεται στους πιλότους τους να εμβολιάζονται….Δεδομένου ότι οι πιλότοι αεροπορικών εταιρειών είναι εκπρόσωποι του επαγγέλματος, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα σε όλα τα σχέδια εμβολιασμού, τότε, πιθανώς, η British Airways και άλλες εταιρείες έλαβαν ενέσεις και εάν δεν τις έλαβαν, θα τις λάβουν σύντομα. 

Και τώρα τίθεται το ερώτημα: εάν ο εμβολιασμός γίνει αντένδειξη για την πτήση ενός αεροπλάνου, τότε ποιος θα πετάξει; Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Και εκτός από αυτούς τους πιλότους, υπάρχουν και στρατιωτικοί πιλότοι, οι οποίοι ήταν επίσης υποχρεωμένοι να κάνουν ενέσεις. 

Πώς να τα αντιμετωπίσετε; 

Καταργήστε όλα τα αεροσκάφη μαχητικών και βομβαρδιστικών, αναθέτοντας τον πόλεμο σε drone, υπό τον έλεγχο της Skynet;πηγη

Back to top button