Ελλάδα

Δυστυxώs vεκρόs ο vεαρόs που παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα στην Πoλίxvη Θεσσαλoνiκης.ΒΙΝΤΕΟ

Κρίμα το παλικάρι…

Θερμα Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του…

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα ο οποίος παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα ο άνδρας -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκε νεκρός, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την πόλη.

    Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο, κοντά στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης.

    «Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων. Ήταν πολύ ορμητικά τα νερά και λογικά παρασύρθηκε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος του Παύλου Μελά.

Το όχημα βρέθηκε 250 μέτρα από το σημείο της παράσυρσης, αλλά η σορός του άνδρα εντοπίστηκε κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thes.gr οι άνδρες του ΕΚΑΒ αμέσως μετά τον εντοπισμό του, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. Μετά από προσπάθεια περίπου μισής ώρας, πλήρωμα τον παρέλαβε με προορισμό το νοσοκομείο.

«Είμαστε εδώ και μισή ώρα αλλά δεν ανταποκρίνεται. Προσπαθούν, αλλά από ότι βλέπω, είναι μελανιασμένος…» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης.

«Το νερό ήρθε ξαφνικά πάνω από το Χωρτιάτη. Το νερό ήταν πάρα πολύ και προφανώς δεν μπορούσε να το διαχειριστεί το συγκεκριμένο ρέμα. Από ό,τι ρώτησα στην Ασφάλεια που ψάχναμε, μάλλον είναι αυτός ο οδηγός του αυτοκινήτου» πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος.

Σύμφωνα εξάλλου, με αυτόπτη μάρτυρα, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να περάσει σημείο όπου περνούσαν ορμητικά τα νερά. Ωστόσο, η δύναμη των υδάτων ήταν τέτοια που τελικά παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα.

 

 

 

Πηγή 

Back to top button