Ελλάδα

Εκει που αρχισαν να εμβoλιαζoυν παιδια…ΠEΘAΝΕ 13χρoνoς μετά το εμβoλιo ! ! !

«Παγώστε» τώρα τους εμβολιασμούς λένε γιατροί….

Και δυστυχως κανουν πως δεν ακουν οι ακαταδιωκτοι…

Την ώρα που στην Ελλάδα, με αφορμή την… ινδική μετάλλαξη, οι «ειδικοί» λένε σε όλο και περισσότερους να εμβολιαστούν, μια ομάδα γιατρών, συμπεριλαμβανομένων καρδιολόγων, στην Σιγκαπούρη, προέτρεψε την επιτροπή εμπειρογνωμόνων του έθνους για τον εμβολιασμό COVID-19 να σταματήσει την χορήγηση εμβολίων για περίπου 200.000 μαθητές, μετά το θάνατο ενός 13χρονου στις ΗΠΑ μετά από εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο India Express και στο Russia Today, σε μια ανοιχτή επιστολή, η οποία δημοσιεύτηκε στο Facebook το Σάββατο από τον καρδιολόγο Dr Kho Kwang Po, προς τον πρόεδρο της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Καθηγητή Benjamin Ong, οι γιατροί δήλωσαν ότι η χορήγηση εμβολίων πρέπει να «παγώσει» έως ότου το CDC και άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο εξετάσουν το περιστατικό.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Πέμπτη ότι ένα αγόρι από την κομητεία Saginaw στο Μίσιγκαν πέθανε, τρεις ημέρες μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID-19, από καρδιακή ανεπάρκεια.

Δεν είναι σαφές ποιο εμβόλιο είχε λάβει, ωστόσο η ανησυχία είναι διάχυτη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πριν από τέσσερις μέρες, ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας ανακοίνωσαν πως ερευνούν εάν ένα εμβόλιο COVID-19 προκάλεσε τον θάνατο ενός 13χρονου αγοριού στο Saginaw του Μίσιγκαν την περασμένη εβδομάδα.

Το αγόρι πέθανε στις 17 Ιουνίου, δηλαδή τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολίου COVID-19, σύμφωνα με το Τμήμα Υγείας της περιοχής.

Το υπουργείο Υγείας δεν διευκρίνισε εάν το αγόρι έλαβε το εμβόλιο Pfizer ή Moderna και αν είχε υποκείμενες καταστάσεις υγείας.

πηγη 

Back to top button