Διεθνή

ΗΠΑ:μετά τη β΄ δόση με Pfizer 19χρονος αθλητής είχε σοβαρή μυοκαρδίτιδα και ένας 17χρονος μπασκετμπολίστας εγκεφαλική θρόμβωση!!

Νέο σκάνδαλο..Νεαρός υγιέστατος 19χρονος αθλητής που ανέκαμψε από το COVID μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer που προκαλεί μυοκαρδίτιδα παρουσίασε σοβαρές καρδιακές επιπλοκές με αποτέλεσμα ν’ αναθεωρήσει το μέλλον του..
Σε συνέντευξή της στο The Defender, η μητέρα του η Marie Follmer είπε ότι κανείς δεν την προειδοποίησε ότι ο 19χρονος γιος της – ένας υγιής, ελίτ αθλητής που είχε αναρρώσει από το COVID – δεν θα έπρεπε να πάρει το εμβόλιο Pfizer επειδή θα τον έθετε σε μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης μυοκαρδίτιδας.

Ο Greyson Follmer,είναι φοιτητής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο.

Ο Greyson Follmer, φοιτητής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο (OSU), ήταν ελίτ αθλητής και μέλος του … του πανεπιστημίου του Σώματος Εκπαίδευσης Αξιωματικών του αποθεματικού (ROTC).

Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα του, ο 19χρονος από το Οχάιο εξετάζει ένα πολύ διαφορετικό μέλλον τώρα, αφού ανέπτυξε σοβαρές καρδιακές επιπλοκές μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου COFID του Pfizer.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, η Marie Follmer είπε ότι κανείς δεν την προειδοποίησε για το ενδεχόμενο αυξημένων κινδύνων ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID για άτομα όπως ο γιος της, που είχαν ήδη COVID και είχαν αποκτήσει φυσική ανοσία.

Ο Greyson αγωνίζεται από τότε που ήταν 4 ετών. Ήταν αθλητής που έπαιξε στο κρατικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο γυμνάσιο και στη συνέχεια πήγε στο OSU και ξεκίνησε το κολέγιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID. Συμμετείχε επίσης στο ROTC του πρώτου έτους και ήταν πολύ δραστήριος – τρέχοντας αρκετά μίλια κάθε μέρα με βάρη στην πλάτη του.

Ο Greyson ήταν απόλυτα υγιής και δεν είχε υποκείμενες καταστάσεις εκτός από το άσθμα – το οποίο δεν επηρέασε τις αθλητικές του ικανότητες – και τις τροφικές αλλεργίες.

Όπως οι περισσότεροι μαθητές στις αρχές του έτους, ο Greyson και οι φίλοι του μολύνθηκαν με COVID. Αν και οι περισσότεροι δεν είχαν συμπτώματα, ο Greyson εμφάνισε συμπτώματα ήπιας γρίπης – αν και δεν μοιάζουν με τα συμπτώματα μετά το εμβόλιο, εξήγησε η Follmer.

Το πανεπιστήμιο απαιτούσε φοιτητές που είχαν COVID να μείνουν σε καραντίνα. Απαιτούσε επίσης από αυτούς να κάνουν μαγνητική τομογραφία πριν μπορέσουν να επιστρέψουν στο σχολείο. Η Follmer πίστευε ότι ήταν περίεργο, αλλά υπέβαλε το γιο της στην υποδεικνυόμενη διαδικασία.

Όταν η καρδιακή μαγνητική τομογραφία επέστρεψε, έδειξε ότι η καρδιά του Greyson διευρύνθηκε με ελαφρά φλεγμονή. Ο καρδιολόγος θεώρησε ότι μπορεί να σχετίζεται με το να είναι ελίτ αθλητής και συναίνεσε να επιστρέψει ο Greyson στο σχολείο.
«Δεν ήταν 100% καλά, αλλά ανέκαμψε. Ήταν σε θέση να πάει σε σκι, να επιστρέψει στο ROTC και πήγε σε ανοιξιάτικα διακοπές », είπε η Follmer.

Η Follmer και ο σύζυγός της εμβολιάστηκαν πρώτα με το Moderna. Όταν μια φίλη της Follmer εξασφάλισε ραντεβού για τα παιδιά να εμβολιαστούν, πήγε στο OSU, πήρε τον Greyson και του είπε ότι επρόκειτο να εμβολιαστεί.

Ο Greyson έλαβε την πρώτη του δόση Pfizer στις 16 Απριλίου και μια δεύτερη δόση στις 7 Μαΐου. Μετά την πρώτη δόση, ο Greyson παρουσίασε μικρά συμπτώματα, αλλά η μητέρα του δεν τα συνέδεσε με το εμβόλιο COVID.

Μετά τη δεύτερη δόση του τα πράγματα άλλαξαν πραγματικά, είπε η Follmer. Ο Greyson παρουσίασε σημαντικά συμπτώματα λίγο μετά τη δεύτερη δόση του. Τρεις φορές μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Έκτακτης Ανάγκης του Nationwide

«Ο γιος μου αισθάνεται σαν να έχει καρδιακή προσβολή στις 24/7», είπε η Follmer. «Τώρα έχει υψηλή αρτηριακή πίεση, σοβαρούς πόνους στο στήθος, πόνο στην πλάτη, αυξημένα επίπεδα νεφρών, υποθυρεοειδισμό, φλεγμονή των λεμφαδένων σε διάφορες περιοχές του σώματός του και δεν μπορεί να εργαστεί ή να ασκηθεί».

Η Follmer είπε ότι ο Greyson αισθάνεται σαν να πεθαίνει και πρέπει να κοιμάται όλη την ώρα. Πιθανότατα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο ROTC και δεν ξέρει αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο σχολείο τον Αύγουστο. Ο Greyson είχε σπασμένα πόδια από το ποδόσφαιρο και δεν είπε τίποτα που να συγκρίνεται με τον πόνο στο στήθος που αισθάνεται τώρα.

«Ένα απόλυτα υγιές παιδί έχει πάρει την κατιούσα», είπε η μητέρα του.

Οι γιατροί αποδίδουν αρχικά τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Greyson τον Μάιο, μετά το εμβόλιο, στο COVID που είχε τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι γιατροί θεωρώντας ότι πάσχει από το σύνδρομο «COVID long-haulers» παρέπεμψαν τον γιο της στην Κλινική COVID του Οχάιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Harvard, «COVID long-haulers» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτούς που συνεχίζουν να αισθάνονται συμπτώματα COVID πολύ μετά τον αναμενόμενο χρόνο ανάκαμψης. Οι ασθενείς τείνουν να είναι νεότεροι, και σε ορισμένες περιπτώσεις, αρχικά εμφάνισαν μόνο ήπια συμπτώματα.

Στις 15 Ιουνίου, ο Greyson μεταφέρθηκε από υπηρεσίες ιατρικής έκτακτης ανάγκης σε Νοσοκομείο στο Οχάιο. Η Follmer είπε ότι ήξερε ότι τα συμπτώματα του γιου της συνδέονταν με το εμβόλιο Pfizer, αλλά κανείς δεν ήξερε πώς να τον βοηθήσει.

Ο Greyson έχει δει πολλούς γιατρούς και ειδικούς. Η οικογένειά του έχει ξοδέψει περισσότερα από 12.000 $ σε ένα μήνα. Η εργαστηριακή εργασία καλύπτεται από ασφάλιση, αλλά οι άλλες θεραπείες του δεν είναι. Ο Greyson κάνει θεραπείες βλαστοκυττάρων, παίρνοντας Ivermectin και πολλά συμπληρώματα για να υποστηρίξει την κατάστασή του.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι θα χρειαστούν δύο χρόνια για να ανακάμψει πλήρως, αν και δεν υπάρχει καμία έρευνα ή πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από ένα COVID εμβόλιο.

Στο μεταξύ, ο Greyson δεν μπορεί να κόψει το γκαζόν, να εργαστεί ή να πάει στο σχολείο. Περπατά γύρω γύρω κρατώντας το στήθος του και συμβουλεύεται πως να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις που είχε στη ζωή του, είπε η μητέρα του

Η Follmer είπε ότι δεν είναι άτομο κατά των εμβολίων, ειδικά επειδή έχει μια νεαρή κόρη που θα μπορούσε να αρρωστήσει. Κανένα από τα παιδιά της δεν είχε ποτέ αντιδράσεις στα εμβόλια.

Η 11χρονη κόρη της Follmer είναι ανοσοκατεσταλμένη. Παρόλο που όλα τα παιδιά της είχαν εκτεθεί σε COVID, νόμιζε ότι προστατεύει την κόρη της με τον εμβολιασμό του γιου της.

Η Follmer εξήγησε:

«Αυτό που με απογοητεύει αυτή τη στιγμή είναι ότι κανείς δεν μου είπε ότι εάν έχετε μια διευρυμένη καρδιά ή καρδιακή φλεγμονή, μην πάρετε το εμβόλιο. Κανένα άτομο δεν το είπε ποτέ. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι σε ένα εκατομμύριο χρόνια το παιδί μου θα αρρωστήσει.

«Ήμουν έτοιμη να εμβολιάσω την κόρη μου – πρόκειται να γίνει 12 τον Αύγουστο και έχει έναν πνεύμονα και μια ανοικοδομητική αναπνευστική οδό. Δεν υπάρχει τρόπος σε αυτόν τον πλανήτη να της δώσω το εμβόλιο τώρα. Ο δίδυμος αδερφός του Greyson επίσης δεν θα πάρει το εμβόλιο αφού είδε τι έχει περάσει ο αδερφός του. ” ( σσ. δυστυχώς παθόντες και μαθόντες καταγγέλουν έλλειψη πληροφόρησης κι αξιοπιστίας των αρχών)

Η Follmer είπε ότι κανείς δεν της είπε να αναφέρει την ανεπιθύμητη αντίδραση του γιου της στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Σύστημα Αναφοράς Εμβολίων Εμβολίων (VAERS). “Αν δεν το είχα βάλει στο Facebook και κάποιος δεν μου είχε πει να το βάλω στο VAERS, δεν θα ήξερα ποτέ να το κάνω.” ( σσ. η αξιοπιστία των στοιχείων τους)

Η Follmer είπε ότι έκτοτε ανέφερε την ανεπιθύμητη αντίδραση του γιου της στο VAERS (ID1395886), αλλά κανείς δεν έχει παρακολουθήσει την υπόθεση του γιου της ούτε έχει προστεθεί η αναφορά στο σύστημα. Προσπάθησε επίσης να καλέσει το CDC για να δει αν κάποιος εκεί μπορούσε να τους βοηθήσει.

«Απλώς τον θέλω καλύτερα. Αυτή είναι η κατώτατη γραμμή », είπε η Follmer. Θέλω απλώς να γνωρίζουν όλοι – μην είναι αφελείς όπως ήμουν και νομίζουν ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί στα παιδιά τους. ”

Ο καρδιοθωρακικός χειρουργός προειδοποιεί να μην εμβολιαστούν άτομα που είχαν ήδη COVID

Ο Δρ Hooman Noorchashm, χειρουργός, ανοσολόγος και υπερασπιστής της ασφάλειας των ασθενών, έγραψε αρκετές επιστολές στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) λίγο αφότου η εταιρεία χορήγησε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης Pfizer και Moderna για τα εμβόλια COVID.

Στις επιστολές του, ο Noorchashm προέτρεψε το FDA να απαιτήσει προκαταρκτική εξέταση για ιούς πρωτεΐνες SARS-CoV-2, προκειμένου να μειωθούν οι παρενέργειες και οι θάνατοι από το εμβόλιο COVID

Ο Noorchashm κάλεσε επίσης την Pfizer και την Modern να θεσπίσουν «σαφείς συστάσεις σε κλινικούς ιατρούς ότι καθυστερούν την ανοσοποίηση σε οποιονδήποτε πρόσφατα αναρρώσει από το COVID, καθώς και σε οποιονδήποτε γνωστό συμπτωματικό ή ασυμπτωματικό φορέα – και να εξετάσει ενεργά όσους ασθενείς με υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο είναι εύλογα δυνατό , προκειμένου να εντοπιστεί η παρουσία του SARS-CoV-2, πριν από τον εμβολιασμό τους. “

Σύμφωνα με τον Noorchashm, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μόλις ένα άτομο μολυνθεί φυσικά από έναν ιό, τα αντιγόνα από αυτόν τον ιό παραμένουν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της αντιγραφής του ιού και τα κλινικά σημάδια της λοίμωξης έχουν επιλυθεί.

Όταν ένα εμβόλιο επανενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση σε ένα άτομο που προσβλήθηκε πρόσφατα, οι ιστοί που φιλοξενούν το επίμονο ιικό αντιγόνο στοχεύονται, φλεγμονώνονται και καταστρέφονται από την ανοσοαπόκριση.

«Στην περίπτωση του SARS-CoV-2, γνωρίζουμε ότι ο ιός μολύνει φυσικά την καρδιά, την εσωτερική επένδυση των αιμοφόρων αγγείων, τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο», εξήγησε ο Noorchashm. «Έτσι είναι πιθανό να είναι μερικά από τα κρίσιμα όργανα που θα περιέχουν επίμονα ιικά αντιγόνα στα πρόσφατα μολυσμένα. Μετά την επανενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος από ένα εμβόλιο, αυτοί οι ιστοί αναμένεται να στοχευθούν και να υποστούν βλάβη. “

Σε συνέντευξή του στο The Defender, ο Noorchashm είπε ότι η υπόθεση του Greyson του θύμισε τον Everest Romney (17χρονος) – τον Αμερικανό παίκτη μπάσκετ που νοσηλεύτηκε μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer για θρομβώσεις στον εγκέφαλό του.

Σύμφωνα με τον Noorchasm, τόσο η Romney όσο και ο Greyson είχαν αποκτήσει φυσική ανοσία επειδή είχαν μολυνθεί με COVID και πιθανότατα δεν είχαν την ικανότητα να αποκτήσουν κανένα όφελος από ένα εμβόλιο COVID.

Ο Noorchashm εξήγησε:

«Είναι ένα κολοσσιαίο λάθος να εμβολιάζουμε άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί και αυτό είναι απολύτως αναπόφευκτο κακό που προκαλούμε. Γιατί σπεύδουμε να εμβολιάζουμε ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι είναι ανοσοποιημένοι και δεν έχουμε να κερδίσουμε κανένα όφελος; Αν κάνω κάτι ιατρικά περιττό σε κάποιον ως γιατρός, το ανάγω σε πιθανή βλάβη. Εάν είχατε πρόσφατη λοίμωξη και έχετε ιικά αντιγόνα στους ιστούς σας, μπορείτε κυριολεκτικά και ανοσολογικά να προκαλέσετε βλάβη στους ιστούς. “

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τη μυοκαρδίτιδα, ο Noorchashm είπε ότι αυτή είναι η αρχική πρόβλεψη και πρόγνωση που έκανε στο FDA.

Ο Noorchashm είπε:

«Γνωρίζουμε ότι ο φυσικός ιός SARS CoV-2 μπορεί να επηρεάσει την καρδιά. Μπορεί να προκαλέσει θρόμβους αίματος που μπορούν να οδηγήσουν σε καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια και μυοκαρδίτιδα. Ο ιός μπορεί να προκαλέσει ανοσοαπόκριση ή φλεγμονή στην καρδιά. Οπουδήποτε πηγαίνει ο ιός, το ανοσοποιητικό σύστημα θα στοχεύσει αυτόν τον ιστό και θα προκαλέσει προβλήματα. Εάν είχατε προηγούμενη λοίμωξη και έχετε αντιγόνα στους ιστούς όπου πηγαίνει ο ιός, όπως η καρδιά, και ενεργοποιείτε την ανοσολογική απόκριση [με ένα εμβόλιο], θα ενεργοποιήσετε τη βλάβη »

Ο Noorchashm, ο οποίος είναι υπέρ του εμβολίου, είπε ότι οι λήψεις πρέπει να εξαπλωθούν για άτομα που δεν είναι ανοσοποιημένα και θέλουν να εμβολιαστούν, και το FDA και το CDC θα πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά για τον περιορισμό της βολής σε μία δόση, ειδικά σε νέους, ή τη διάρκεια μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης.

Στην επιστολή του προς το FDA, ο Noorchashm συνέστησε την ενεργή εξέταση όσων ασθενών με υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο είναι εύλογα δυνατό, προκειμένου να ανιχνευθεί η παρουσία του SARS-CoV-2, πριν τον εμβολιασμό.

«Εάν κάποιος έχει γνωστό ιστορικό COVID, δεν πρέπει να βιαστεί να τον εμβολιαστεί», δήλωσε ο Noorchashm. «Αυτή πρέπει να είναι η εθνική μας πολιτική. Εάν είχατε είτε COVID είτε έχετε εργαστηριακές ενδείξεις ανοσίας, δεν πρέπει να βιαστείτε να εμβολιαστείτε. “childrenshealthdefense 21/6/21

dimpenews.com

Back to top button